Bjud in till en magisk julkväll

Julen knackar snart på dörren, och vad kan vara mysigare än julpyntade utomhusytor? Ta det hela ett steg längre i år och bjud in släkten, kompisgänget eller grannarna på en magisk julkväll utomhus.

December är högtid för mys, och då kan det vara extra trevligt att göra det fint ute, oavsett om det är på innergården eller utanför huset.

Med några enkla grepp kan du skapa riktig julstämning ute, och det behöver varken vara dyrt eller ta lång tid. Hos oss hittar du allt du behöver under ett tak och våra varuhus är fyllda med mängder av julartiklar.

För att skapa julmagi är det en sak som är särskilt viktig, och det är julbelysning.

68053

Utebelysning och juldekorationer

Det finns få saker som omedelbart ger julstämning som julbelysning. Vi har ett stort urval, från klassiska ljusslingor till mer färgglada RGB-ljusslingor. 
Vi har även ljusslingor med kransar och många olika typer av dekorationsbelysning.

Naturligtvis har vi det som krävs för att montera och driva ljusbelysningen. Både förlängningssladdar, digitala timers och skyddsbox. För upphängning och montering har vi buntband, olika typer av spikar, borr och hammare. För att komma åt att sätta upp dekorationer högre upp och kunna göra det på ett säkert sätt rekommenderas antingen en gardintrappa eller kombinationsstege. 

Levande ljus och tomtenissar

Levande ljus är ett måste för en förjulskväll utomhus. Skapa rätt stämning genom att dekorera trädgården och innergården med fackelhållare och facklor. Sätt gärna upp grupper med lyktor runt omkring för extra fin stämning.

Om du gillar tomtar har vi det i alla färger och former, och vår klättrande tomte är en favorit hos många. Kom också ihåg att pynta dig själv och familjen med var sin tomteluva. 

I våra varuhus hittar du även dekorationer som lyser upp inomhus, bland annat olika adventsljusstakar och fina adventsstjärnor som du kan hänga i fönstren. Julpynta gärna ytterdörren med en krans och varför inte placera en gran med ljusslinga vid entrén?

68061

Samlas för adventsmys

Glögg är ett måste när släkten, kompisgänget eller grannarna samlas utomhus för förjulsmys. Hos oss hittar du både kokkärl och enkla kokplattor för enkel uppvärmning. Glöm inte förlängningssladd!

Pappersmuggar och termosar som håller glöggen varm är bra att ha. Till glöggen äter man naturligtvis pepparkakor. Finns det något som smakar mer jul än det?

68057

Mys runt den hängande eldstaden

När allt är klart och gästerna har fått glögg och pepparkakor är det bara att slå sig ner på en bänk med en mjuk pläd och fårskinn runt den värmande hängande eldstaden och bara njuta av den magiska julstämningen.

68065
 

Relaterade artiklar

5 steg till en snygg julbelysning

5 steg till en snygg julbelysning

Dekorera trädgården med utomhusbelysning - det skapar en garanterad julkänsla!

Vem är jultomten?

Vem är jultomten?

Vem är egentligen den mytomspunna jultomten? Sagorna är många och legenderna är olika. Vi försöker reda ut det, lite i alla fall.

Vad är julstämningen gjord av?

Vad är julstämningen gjord av?

Levande ljus, julbak, en glimrande julgran eller varmt lysande adventsstjärnor i fönstren. Det finns mycket som skapar julstämning. Här kommer vi med några tips!