Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Solstolar

Köpguide – Solstolar

Att kunna slå sig ner var som helst utomhus utan att bli smutsig om baken är både lyxigt och härligt, men för att kunna göra det behöver du en solstol. Här hjälper vi dig att reda ut vilken solstol som passar dig.

Biltemas sol- och brassestolar

Biltema har solstolar för alla smaker och tillfällen. Om du vill testsitta våra stolar innan du bestämmer dig för en viss modell är du varmt välkommen att komma förbi något av våra varuhus.

När ska solstolen användas?

Först och främst måste du fundera på när du ska använda solstolen. Om du vill ha en solstol som du kan ha stående i trädgården och inte har några problem med att den tar lite plats i förrådet kan en mer stadig modell vara något för dig. Du som främst avser att använda stolen när du åker iväg på utflykt kommer troligtvis att älska en smidig brassestol.

FAQ Köpa solstol

Varför ska man ha en solstol?

Till skillnad mot trädgårdsmöbler är solstolar lättare att vika ihop och ta med sig, vilket gör att du väljer själv exakt var du vill slå dig ner utan att behöva sätta dig på marken.

Vilken solstol ska man köpa?

Om du avser att ha solstolen stående ute i trädgården lär en tyngre och mer stadig modell passa dig. Annars kan en lättare brassestol komma väl till pass.

Hur stor tyngd klarar en solstol?

Det beror på solstolen ifråga – vissa klarar exempelvis 120 eller 130 kg. Det anges i produktbeskrivningen.