Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Jultomtar inomhus

Fyll hemmet med det mest juliga vi har – jultomtar! Låt julen flytta in på riktigt med mysiga jultomtar i alla dess former och storlekar. Välj om tomtarna ska pryda fönsterkarmarna, tv-bänken eller kanske som dekoration runt julgranen? Låt fantasin sätta gränserna, och bjud in julen och alla dess jultomtar.

Jultomtar inomhus

Jultomtar är en julprydnad som enkelt bidrar till en stämningsfull julkänsla. Placera de i bokhyllan, på nattduksbordet eller bredvid tv:n. På så vis har du ständigt den mysiga och nästan sagolika högtiden närvarande. Våra jultomtar kommer i många olika former och storlekar, så att alla i familjen kan få välja ut sin alldeles egna lilla hustomte. Jultomtar passar även utmärkt att ge bort i present till någon du tycker om. För vem hade inte blivit glad av en bedårande liten tomte eller tomtenisse?

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort