Jultomtar

Tomten, jag vill ha en riktig jul! Och vad är väl en riktig jul utan små sagolika prydnadstomtar och tomtenissar som fyller hemmet alla vrår? Dekorera ditt hem med söta, roliga, små eller stora tomtar som garanterat bidrar till att skapa känslan av att du är mitt i din egen lilla tomteverkstad.

Jultomtar inomhus

Jultomtar är en julprydnad som enkelt bidrar till en stämningsfull julkänsla. Placera de i bokhyllan, på nattduksbordet eller bredvid tv:n. På så vis har du ständigt den mysiga och nästan sagolika högtiden närvarande. Våra jultomtar kommer i många olika former och storlekar, så att alla i familjen kan få välja ut sin alldeles egna lilla hustomte. Jultomtar passar även utmärkt att ge bort i present till någon du tycker om. För vem hade inte blivit glad av en bedårande liten tomte eller tomtenisse?

Jultomtar utomhus

Liva upp trädgården, och hela grannskapet, med utomhustomtar som för tankarna direkt till tomteland. Skapa din egen sagovärld med tomtar som klättrar upp mot taket, eller som stämningsfullt lyser upp uppfarten i vintermörkret. Det är bara din fantasi som sätter gränserna, men glöm inte att det är okej att slå på stort när det väl är jul, för den turen har vi bara en gång om året.

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort

Inspiration till tomtar

Tomten är mytomspunnen och för de flesta det mest typiska som hör julen till. Men vad är historien bakom denna julkaraktär?

Jultomtar med Biltema

21 Träffar