Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Köksartiklar

Köpguide kökstillbehör – hitta rätt i djungeln av köksartiklar

Idag finns det så många olika kökstillbehör att det kan vara svårt att välja. För att du inte ska bli förvirrad av det stora utbudet har vi tagit fram denna guide till köksartiklar. Läs vidare för att få reda på vad du bör tänka på när du ska köpa köksprodukter!

Sätt fingret på ditt behov av kökstillbehör

I våra varuhus finns det många olika köksartiklar att välja mellan. Hos oss hittar du allt från engångsartiklar av olika slag till ugnsformar och köksredskap. Dessa används för olika syften såsom att förbereda, tillaga eller njuta av god hemlagad mat. Vissa kökstillbehör är helt nödvändiga medan andra är mer trevliga att ha.

Till exempel är bestick, knivar och dricksglas ett måste att införskaffa om du inte redan har dessa köksprodukter. Å andra sidan kan du klara dig utan kaffepressar, multihackare och termosar – men de kan underlätta för dig i köket på olika sätt. Du behöver därför skapa dig en bild av vilka kökstillbehör du behöver innan du gör ditt köp.

Gör ditt inköp av köksartiklar utifrån din budget

Innan du börjar lägga köksprodukter i varukorgen bör du ha en budget för ditt inköp. Med den i åtanke vet du om du till exempel bör välja plastglas eller kristallglas för att inte spräcka budgeten. Beroende på vilken sorts kökstillbehör du är ute efter kan det finnas kompletta set eller serviser tillgängliga. Men om du inte vill eller kan köpa ett helt set kan du istället skaffa enskilda köksprodukter.

Vi vet att det kan vara en utmanande uppgift att hitta rätt köksartiklar. Men genom att klicka dig vidare till den kategori köksprodukter som du letar efter kan du enklare hitta vad du söker. Och genom att på förhand budgetera för inköpet slipper du alltså spendera mer pengar än vad du har tänkt på dina nya kökstillbehör. Om du har frågor om de olika produkterna besvarar gärna vår kundtjänst dessa!

Vanliga frågor om köksartiklar

Vad är kökstillbehör?

Kökstillbehör innefattar en rad olika köksartiklar, från bakplåtspapper och bestick till kaffepressar, kastruller, skärbrädor och andra köksartiklar.

Vilka kökstillbehör behöver man?

Till de mest grundläggande kökstillbehören hör bland annat stekpannan, skärbrädan, kökskniven, dricksglas och bestick.

Vad kostar kökstillbehör?

Bakplåtspapper och smörgåspåsar är två köksprodukter som inte kostar mer än omkring 30 till 40 kronor. Andra kökstillbehör, såsom vakuumförpackare, kostar cirka en femhundring.