Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Larm och övervakning

Köpguide larm – skydda dig och ditt hem med larm

Att ha ett larm i hemmet ger ett extra skydd vid olika specifika situationer. Många händelser såsom brand eller inbrott kan ge stora konsekvenser. Dessa orsakar också ett fysiskt, psykiskt och ekonomiskt lidande. Med ett larmsystem hemma kan du känna en större trygghet och säkerhet. Vilket larm passar ditt behov bäst?

Olika larm för olika tillfällen

Idag finns det en uppsjö av olika typer av larm. Hos Biltema finner du flera olika varianter. Två exempel är smidiga överfallslarm och enkla larm med siren. I vårt sortiment hittar du även väderbeständiga utomhuslarm till uppfarten och larm som varnar för läckande vatten. Det finns även tillbehör såsom en dekal som visar att ditt område är larmat.

Vanliga frågor om larm

Vad är larm?

Ett larm är en teknisk anordning som är konstruerat för att kunna larma vid en specifik situation eller händelse. Det kan till exempel vara vid inbrott eller brand i en fastighet.

Vad finns det för larm?

Det finns brandlarm, inbrottslarm, hemlarm, trygghetslarm, överfallslarm och drift-/övervakningslarm.