Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Ett gaming-tangentbord förbättrar din spelprestation

Gaming-världen fortsätter att växa och växa, vilket inte gör det lättare att välja rätt gamingutustning. 
En sak är dock säker: Rätt tangentbord kan göra att ditt spelande förbättras markant.
Precis som i många andra sporter och hobbyer är utrustningen nyckeln till en prestation som är lite bättre än genomsnittet. Så är det med ett gaming-tangentbord också. Men vilket tangentbord ska du välja? Nedan kan du läsa mer om vad du bör tänkta på.

Därför är det viktigt med bakgrundsbelysning på ditt tangentbord

Många tangentbord som är utformade för gaming har bakgrundsbelysning. Det är för att många spelar med rummet nersläckt, och då är det en fördel om det finns belysning under tangentbordet.
Du kan också hitta tangentbord med belysning under knapparna. Det gör att det blir ännu lättare att se tangenterna i mörkret.

Dela in tangenterna i färgzoner

Du sitter naturligtvis inte och kollar på tangentbordet medan du spelar. Men belysning i tangentbordet kan ändå vara en fördel om du skulle förlora orienteringen. Via RGB-belysning kan du faktiskt dela in ditt tangentbord i olika färgzoner. Det gör att det blir ännu enklare att hitta rätt tangenter när du spelar.

Ska du välja ett tangentbord med eller utan kabel?

Dessutom är det vettigt att väga fördelar och nackdelar med tangentbord med eller utan kabel mot varandra.
Om du väljer ett trådlöst tangentbord får du total rörelsefrihet. Det är också lättare att rengöra ett tangentbord som inte har några kablar. Trådlöst kan dock vara en nackdel om tangentbordet plötsligt förlorar kontakten med din dator.
Den risken eliminerar du om du väljer ett gamer-tangentbord med kabel. Om du väljer ett tangentbord med kabel, slipper du dessutom risken att tangentbordet plötsligt laddar ur.

Fundera igenom ordentligt innan du väljer

När du ska välja tangentbord gör du klokt i att ta hänsyn till punkterna här ovan. Om du gör det kommer du att få ett tangentbord som uppfyller alla dina behov när du spelar.
En sak är dock säker: Du kommer inte att ångra att du har köpt ett tangentbord som både lyfter ditt spel och din ergonomi.