Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Unna dig en gamer-stol

Sitter du framför datorn många timmar per dag? Då har du säkert upptäckt för länge sedan att det kan vara tröttsamt för kroppen om du inte har en bra stol. Fundera därför på om det inte är dags att skaffa en gamer-stol, som är mycket bekvämare att sitta i än en vanlig kontorsstol.
Här på sidan hittar du våra prisvärda och kvalitativa stolar, som passar dig och ditt spelande. 

Ergonomi, ergonomi, ergonomi

Det viktigaste argumentet för varför du ska välja en gamer-stol är att det är bra för din kropp. Vi människor är inte skapta för att sitta på en stol under längre perioder. Men om det nu är det vi gör, då bör vi åtminstone ge kroppen de bästa möjliga förutsättningarna.
En bra stol ger bra stöd för nacken och ryggen. Den bidrar till en bra och hälsosam kroppsställning, och det kommer du att kunna märka i det långa loppet. Faktum är att du kommer att märka stor skillnad så snart du byter ut den gamla kontorsstolen där hemma mot en stol som är specialgjord för gaming.

Ska din stol sticka ut?

Det finns många olika alternativ när du ska välja din nya stol. Det finns till och med stolar med inbyggd LED-belysning som kan anpassas efter dina önskemål.
LED-belysning är för dig som vill sticka ut lite från mängden. Eller för dig som gillar att din gaming-utrustning kännetecknas av tekniskt finlir.
Om du inte gillar LED, finns det många andra alternativ som gör att du kan hitta en fin stol som passar just din smak och dina behov.

Se till att ställa in stolen korrekt

De flesta gamer-stolar är ergonomiska och därför bra för dig och din kropp, men tänk även på att en felaktigt inställd stol också kan ha den motsatta effekten.
Om du inte ställer in din stol korrekt, kan du få mer ont i kroppen än du hade innan. Därför bör du alltid avsätta lite tid åt att ställa in din stol optimalt, så att den ger din kropp de bästa förutsättningarna.
När du väl har ställt in din nya stol korrekt kan du sitta i den och spela i timmar utan att bli trött i kroppen. Hitta din nya stol här bland våra prisvärda stolar.