Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Trådlösa högtalare

Köpguide trådlösa högtalare – låt musiken flöda fritt

Trådlösa högtalare är en perfekt lösning för dig som vill kunna spela musik var du än befinner dig. Men vilken slags högtalare behöver du? Även efter att du bestämt dig för en trådlös finns det ett par saker att ta ställning till.

Hur ska högtalaren användas?

Innan du bestämmer dig för vilken trådlös högtalare du ska välja bör du fundera över hur tänker använda den. Om den ska stå på en och samma plats räcker det kanske med att musiköverföringen är trådlös, men om du vill kunna använda den var som helst bör den även ha uppladdningsbara batterier. Kan högtalaren laddas via USB är det ett plus. Då kan du ladda den via en nätadapter i eluttaget, en dator eller en powerbank.

Vilka anslutningsmöjligheter vill du ha?

Den vanligaste anslutningstekniken är Bluetooth, men en del enheter har även stöd för andra anslutningsmöjligheter. I vårt sortiment hittar exempelvis Bluetooth-högtalare som även är utrustade med aux-ingång och USB-port.

Hur låter ljudet?

Det råder ingen tvekan om att ljudkvalitén är en av de viktigaste parametrarna när du väljer en trådlös högtalare. Det enklaste sättet att avgöra högtalarens ljudkvalitet på är att testa den. Avger högtalaren ljudet på det sätt du önskar?

Vanliga frågor om trådlösa högtalare

Vad är en trådlös högtalare?

En trådlös högtalare är en högtalare som du kan spela upp ljud från utan att fysisk koppla den till en ljudkälla.

Varför ska man ha en trådlös högtalare hemma?

Du slipper massa sladdar, du kan bära med dig den överallt och spela upp musik från flera olika ljudkällor.