Köp gamingutrustning för hela familjen

Som en nyhet erbjuder Biltema nu ett brett utbud av gamingutrustning. Du hittar den här, online på Biltema.se och i alla våra varuhus.

Gaming inkluderar många saker. Gaming kan vara när du spelar datorspel på amatörnivå: Själv, online eller tillsammans med dina vänner – precis som på 90-talets LAN-partyn. Gaming är också en seriös E-sport, som kräver många timmars träning för att man ska bli riktigt bra på det.
Oavsett behov eller ambitionsnivå, eller om du arbetar hemifrån, kan du nu hitta bra gamingutrustning och gamingtillbehör på Biltema. Vi har utrustning som täcker de flesta behov som familjen kan tänkas ha när det gäller gamingutrustning. Hos oss hittar du ett komplett sortiment, av hög kvalitet till lågt pris.

61875

Brett spelutbud - Vi har bl.a. tre storlekar av musmattor, ett tangentbord och en spelmus.

Glöm inte ergonomin när du köper utrustning

Gamingstol

Våra kunder har länge efterfrågat en gamingstol i vårt sortiment, och nu är den här.
Människan är inte skapt för att sitta för lång tid i taget, och det gör du när du spelar och arbetar många timmar i rad framför datorn. En gamingstol är det perfekta gamingtillbehöret för dig som vill sitta bekvämt och länge framför datorn/skärmen med hög komfort. Det gör att du behåller fokus och presterar på topp, oavsett hur länge du sitter framför datorn. Vår gamingstol fungerar bra för båda ändamålen – och så har den ett överkomligt pris.
Prova gärna vår gamingstol och dess funktioner i varuhuset när du besöker oss. Anpassa den så att den passar dig och den komfort du vill ha för ditt välbefinnande.

Musmattor och gamingmöss

Komfort när du spelar eller arbetar framför datorn hemma är extremt viktigt, och här har en bra musmatta också ett finger med i spelet. Vi har tagit in två mjuka musmattor med RGB-belysning i sortimentet. En fyrkantig version och en extra bred musmatta, båda med kantbelysning.
Gamingmusen är optisk och trådbunden. Den ger ett bra grepp och har justerbar upplösning i 6 steg. Det gör att du själv kan välja hur snabb den ska vara (DPI 200-7200).

Tangentbord

Många gånger börjar jakten på gamingutrustning med ett nytt tangentbord. Vårt trådbundna gamingtangentbord har justerbar belysning och är kompatibelt med alla Windows-operativsystem som finns, och har funnits på marknaden. Med andra ord kan du använda vårt tangentbord även om du fortfarande använder Windows XP.

Gamingutrustning för hela familjen

När ni har sökt på nätet för att se vilken gamingutrustning ni behöver i familjen är det en bra affär att köpa utrustningen på Biltema. Tillgodose hela familjens behov av hög komfort, så att utrustningen passar både för aktiva unga och barn som vill spela online och distansarbetande föräldrar som deltar i möten och arbetar digitalt.
Tanken med sortimentet är att erbjuda våra kunder gamingutrustning som fungerar både för 8-åringen som spelar datorspel för första gången, den mer seriösa gamern, som behöver utrustning som lever upp till de höga förväntningarna, och när mamma och pappa sätter sig framför skärmen för att arbeta hemifrån.
Så utforska e-sporten med hjälp av Biltemas gamingsortiment. Var nyfiken tillsammans med dina barn och ungdomar och gör det till en social aktivitet och sammanhållning för hela familjen. Besök våra varuhus eller hitta vårt sortiment här online!

5 snabba tips till föräldrar om gaming och digital närvaro:

 • Umgås – och du som är förälder, prova att spela själv!
  Spel är inte bara för barn och unga. Många av spelen anpassar sig automatiskt till nivån som du är på. Så delta i spelandet! Engagerade föräldrar är viktigt för att barn och unga ska må bra.

En bra idé...

Se till att ställa upp alla datorer på en gemensam plats. Dvs. inga datorer på rummet. Det gör att du som förälder vet vad barnen gör, vad de spelar, och speciellt om de sitter uppe hela natten och spelar datorspel.

 • Främjar morgondagens kompetenser
  Barnen går en annan framtid till mötes än sina föräldrar. Datorkunskapen är hög bland gamers.
 • E-sport är socialt
  Spel är en social aktivitet där du tränar och tävlar med ditt lag, där du har dina vänner. Du är inte ensam.
 • Regler kring spelandet
  Det är bra att komma överens om när och hur länge det är OK att spela innan man börjar spela. Kombinera e-sport med fysiska aktiviteter. Det ena utesluter inte det andra.
  Att spela eller fastna bakom datorn ska aldrig ta tid från läxläsningen – läxorna har alltid högre prioritet än spelandet.
 • Åldersgränser är bra
  Pan European Game Information (PEGI) har tagit fram ett åldersmärkningssystem för datorspel som vi rekommenderar att du följer.

Kom också ihåg...

Utöver de rekommendationer som finns i datorspelsbranschen kan du som förälder vara delaktig och få insikt om ditt barns spelvanor genom att spela spelen med barnet eller vara i närheten, bara för att veta vad ditt barn spelar.

Hitta gamingtillbehören för hela familjen här