MultiX – Ett batteri, många möjligheter

MultiX – Ett batteri, många möjligheter

Att kunna använda samma batteri till flera verktyg och maskiner sparar dig både tid och pengar. Framöver slipper du köpa dyra, kompletta kit med både verktyg och batterier varje gång du behöver utöka verktygslådan. Med vår MultiX serie använder du nämligen samma batteri till alla de olika verktyg och maskiner som ingår i vardera serie. Dessutom slipper du komma ihåg att ladda alla dina olika verktyg, för så länge batterierna är laddade, funkar dina maskiner!

Med ett hus och trädgård vet vi nog alla att projekten kan bli många och stundtals av väldigt olika karaktär. Du kan gå från att skruva ihop en möbel, till att behöva gå ut och klippa häcken. Eller kanske är du ute i trädgården och klipper gräsmattan för att sedan blåsa undan löven som har fallit från träden?
Med vår MultiX serie kan du enkelt använda ett och samma batteri, till samtliga maskiner och verktyg som ingår i samma serie. Batterierna är lätta, kompakta och har en lång livslängd. Det som skiljer våra olika serier åt är storleken på batterierna, 18V eller 36V, där båda 18V serierna delar batteri, men 36V har ett eget batteri.

Våra MultiX-serier:

  • 18V
  • 18V Pro Series
  • 36V

Effektivt trädgårdsarbete

Att kunna arbeta i trädgården med lätta och praktiska verktyg är en förutsättning för att det ska bli bra, och framför allt för att det ska vara roligt! Med vår MultiX serie kan du med ett och samma batteri använda flera olika trädgårdsverktyg, och på så vis enkelt skifta mellan dina olika trädgårdssysslor. En av de stora fördelarna är att du dessutom slipper hålla reda på sladdar, för tack vare batteriet så är alla verktyg och maskiner sladdfria!

Trädgård MultiX.jpg

För de större trädgårdssysslorna är det MultiX 36V-serien du har störst nytta av, där det ingår maskiner som gör ditt trädgårdsarbete komplett.

Det kraftfulla batteriet kan du använda till bland annat gräsklipparen, häcksaxen, kedjesågen, lövblåsen eller grästrimmern. Bor du dessutom där det kommer mycket snö på vintern? Då kan du koppla ditt batteri till en effektiv snöskyffel också.

Kolla in alla våra produkter i MultiX 36V serien

Snickra hemma

Ska du kanske snickra ihop en ny platsbyggd hylla? Eller såga till trall till trädäcket? Oavsett om det handlar om ett lådbilsbygge till barnen, eller att skruva fast luckorna i köket, så låter maskinerna i vår MultiX serie dig utföra jobbet effektivt. Och det bästa av allt? De använder alla samma kvalitetsbatteri, som du enkelt laddar och använder i samtliga maskiner inom samma serie.
Det är våra MultiX serier 18V och 18V Pro Series som innehåller maskinerna som är bäst lämpade för hemmasnickeriet. De båda serierna delar batteri, vilket gör att du kan använda samma batteri till maskinerna i 18V- serien och 18V Pro Series.

MulitX snickra.jpg ny.jpg

Det lätta batteriet gör att verktygen inte blir tunga och otympliga, utan de är smidiga att arbeta med. Och även här är en stor fördel att du slipper sladdar som riskerar att skadas om de kommer i vägen för ditt arbete.
I serien hittar du bland annat snickarfavoriterna skruvdragare, borrhammare, cirkelsåg, slipmaskin, vinkelslip,  värmepistol och många fler. Det är helt enkelt en serie, som innehåller det mesta du behöver för att snickra och bygga där hemma!

Kolla in alla våra produkter i MultiX 18V serien
Kolla in alla våra produkter i MultiX 18V Pro Series

Så, oavsett om du arbetar i trädgården eller snickrar inomhus, kommer verktygen i MultiX-serierna att underlätta ditt arbete. Med ett batteri, till så många verktyg, kan det ju knappast bli smidigare? Och framförallt roligare!