Biltema släpper ny katalog

Biltema släpper ny katalog

Idag släpper Biltema sin nya katalog, och ämnena som står i fokus är hem, inredning och renovering. Dessutom breddas sub-brandet Yosemite, som nu även innefattar ett gediget träningssortiment.
Publicerad 2020.07.27

Områden som lyfts under hösten är hem- och byggsortimenten. Hemavdelningen fylls på med förvaringskorgar, köksredskap och praktisk inredning till hemmakontoret. Ett helt nytt laminatgolv har också lanserats. Golvet är ekmönstrat och finns i tre olika nyanser – vit, ljus och traditionell och monteras med det så kallade Twin Clic-systemet som gör det enkelt att lägga golvet även på svåråtkomliga ställen.

Även fritidssortimentet kommer att vidgas under hösten. Yosemite, Biltemas sub-brand, har under många år varit en av Sveriges största cykelleverantörer. I samband med den nya katalogen breddas varumärket, som nu kommer att rymma även träningskläder och sportartiklar.

– Vår nya kollektion med träningskläder är anpassad för det nordiska klimatet och det speglas i både material, funktion och färgval. Kollektionen ska inspirera användaren till rörelse, träning och att ta sig ut i naturen samtidigt som plaggen har en prislapp som passar alla, säger Ingela Eriksson, produktchef för träningssortimentet.