Biltemakatalogen är äntligen här!

Biltemakatalogen är äntligen här!

Biltema skickar i dag ut årets vår- och sommarkatalog. Med sina nästan 700 sidor och distribution två gånger om året har Biltemakatalogen blivit en av Sveriges största konsumentkataloger.

Katalogen blir nummer 141 i raden, och innehåller totalt 676 sidor. Idag är Biltema ett av de få företag som håller fast vid den fysiska katalogen, och betonar därmed den nära kundrelationen.

”Genom att trycka upp och distribuera en fysisk katalog förbinder vi oss samtidigt att ge våra kunder ett förutsägbart utbud med fasta priser”, säger Adelia Voci, Vice VD för Biltema Sverige.

Mer än billiga bildelar

Den nya katalogen innehåller mer än 19 000 olika artiklar för hela familjen, och fokus ligger på produkter för vårens och sommarens alla fritidsaktiviteter och ”gör det själv”-projekt. Den här gången lanserar vi mer än 700 spännande nyheter, framför allt inom hem, trädgård och fritid. Biltema introducerar dessutom ett ökande antal nya och mer miljövänliga produkter, så som biologiskt nedbrytbara bilvårdsprodukter och engångsartiklar i 100 % fossilfritt material.

"Även om vi satsar stort på fysiska varuhus inom Biltema arbetar vi också hårt för att öka den digitala upplevelsen. Vi måste vara där kunden är och sätta dennes önskemål och behov i centrum. Ett köp börjar ofta på mobilen eller framför datorn, och vi utvecklar kontinuerligt våra digitala tjänster för att förstärka upplevelsen”, fortsätter Adelina Voci.

Katalogen skickas under v.12 ut till nästan 2,7 miljoner svenska hushåll. Det går också att läsa katalogen online här eller hämta en kopia i ett av våra 50 varuhus.