Idag släpper Biltema vår- och sommarkatalogen

Idag släpper Biltema vår- och sommarkatalogen

Varje år välkomnar vi våren med öppna armar – vi lämnar vinterjackan hemma, räknar vårtecken och känner hur solens strålar för första gången på flera månader känns riktigt värmande. På grund av det rådande pandemiläget spenderar många nu mer tid dels i sina hem, men också ute i naturen. Biltemas försäljningsökning av produkter inom trädgård, cykel, camping och bygg har det senaste året varit explosionsartad, och därför presenterar nu företaget massor av produktnyheter inom just dessa områden i årets vår- och sommarkatalog.
Publicerad 2021.02.22

Trädgård och balkong

Trädgården, balkongen eller uteplatsen är en självklar samlingspunkt under våren och sommaren, och därför lyfts nu det fram som kan behövas för att skapa ett eget smultronställe att umgås och trivas på. För en del kanske det bara behövs en solstol, en kopp kaffe och en bra bok, medan andra i stället längtar efter ett växthus där det kan sås fröer, odlas grönsaker och påtas i jorden.

Äventyr på cykel

Under varma, härliga sommardagar finns det inget färdmedel som är så självklart som cykeln. I den nya katalogen finns cyklar för hela familjen – från balansmodeller för de allra minsta cyklisterna till elcyklar och mountainbikes. Självklart går det även att finna tillbehören som behövs för en komplett cykelutflykt, så som hjälmar, korgar, belysning och barnstolar.

Campingsemester

Hemester – ett ord som många bekantade sig med under förra sommaren. Det finns mycket att upptäcka i vårt vackra land, och finns det något som doftar så mycket svensk sommar som en campingtur? Att campa kan göras både lyxigt och enkelt, och i den nya katalogen finns utrustning för husvagnssemestern såväl som för fjällturen.

Idag skickas Biltemakatalogen ut till många svenska hushåll, och det går även att bläddra i den digitala versionen.