Rehab och träning

Rehab och träning

Yosemite by Biltema erbjuder ett brett sortiment av produkter för dig som vill träna hemma. Du som är i behov av rehabträning hittar redskap och hjälpmedel hos Yosemite som hjälper dig att träna upp dig efter skada eller utföra de övningar som du har fått i samråd med din fysioterapeut. Utforska vårt sortiment för att upptäcka produkterna som hjälper just dig på bästa sätt!

Balans och koordination

Att träna balans och koordination är bland annat viktigt för att förebygga skador och för att träna din hållning. För att träna upp din balans kan du använda exempelvis en balansplatta eller en gymboll. För att öva på koordinationen kan det vara bra med hopprep eller stepbräda. Utför de övningar du har fått av din fysioterapeut med produkter från Yosemite. Hos oss hittar du allt du behöver för att öva upp balans och koordination.

Allt inom balans och koordination

Motståndsträning

Motståndsträning är ett skonsamt och effektivt sätt att styrketräna medan du rehabiliteras. Yosemite har ett brett utbud av redskap för motståndsträning. Träningsband och pilatesband, fot- och handledsvikter samt grepptränare är produkter som hjälper dig att träna upp din styrka – självklart efter din fysioterapeuts instruktioner.

Stretching, massage och behandling

I samband med träning kan det vara välgörande och behagligt med stretching, massage och annan kroppsbehandling. Stretching ökar din rörlighet och förhindrar att du blir stel. Massage ökar blodcirkulationen och mjukar därmed upp muskler och leder. Yosemite erbjuder flera produkter som hjälper dig att mjuka upp kroppen, exempelvis yoga-, massage- och skumgummirulle, sporttejp och yogamattor. Unna dig en skön stund som hjälper din kropp till bättre rörelseförmåga. Använd produkterna i samråd med din fysioterapeut.

Allt inom stretching och behandling

Relaterade artiklar

Hemmaträning för alla!

Hemmaträning för alla!

Kom igång med hemmaträningen! Vi har redskapen du behöver för att träna hemma. Och så tipsar vi om ett effektivt helkroppspass!

6 tips för att komma igång med träningen

6 tips för att komma igång med träningen

Kom igång med träningen med våra 6 tips!

Träna bekvämt med Yosemite

Träna bekvämt med Yosemite

Klä dig rätt för din träning med Yosemite. Ta del av våra tips kring träningskläder.