Träna bekvämt med Yosemite

Träna bekvämt med Yosemite

När du ska träna är det viktigt att du känner dig bekväm i material som optimerar din träning. Med snygga träningskläder kan du dessutom boosta självförtroendet, vilket ofta hjälper dig att prestera ännu bättre. Det är även viktigt att du är lagom varm och att kläderna ger dig den rörlighet du behöver. Allt detta hittar du i vårt sortiment av träningskläder inom Yosemite by Biltema.

Träna året runt

Yosemite har ett brett urval av träningskläder för både män och kvinnor som hjälper dig att träna under alla årstider. Linnen och t-shirts kompletteras med långärmade tröjor, långa tights, mössor och vantar, allt för att du ska kunna hålla dig aktiv året om.

Funktionsmaterial

Yosemites träningskläder är gjorda av ett funktionsmaterial som andas och ger yttersta komfort under träningen. Materialet transporterar ut den fukt som uppstår när du svettas. Plagget håller sig alltså torrt på ett helt annat sätt och hindrar dig därmed från att frysa om du tränar utomhus när det är kallt. Dessutom hjälper materialet kroppens värme att hållas nära huden, vilket också gör att du fryser mindre. Materialet är lätt och stretchigt vilket gör att du lätt kan röra dig.

Undvik skav och obehag

Plaggen är sydda med platta sömmar vilket gör att du löper mindre risk att känna av skav eller något annat obehag.

Undvik bomull

Bomull är ett skönt material som ofta förekommer i kläder, men i just träningskläder är det inte att föredra. Bomull blir blött snabbt när du svettas eftersom materialet inte andas, och tyngs då ner. Det tar även lång tid att torka, och om du tränar ute när det är kallt blir du snabbt nerkyld.

Träningskläder för dam

Mer träningskläder till dam

Träningskläder för herr 

Mer träningskläder till herr

Relaterade artiklar

Säker mörkerträning

Säker mörkerträning

Det är viktigt att du har på dig reflekterande material när du ger dig ut på träningsrundan i mörkret. Läs mer om våra reflekterande produkter här.

Ge traillöpning en chans!

Ge traillöpning en chans!

Trailöpningen har många fördelar och är värd att testa. Läs mer om traillöpning här.

6 tips för att komma igång med träningen

6 tips för att komma igång med träningen

Kom igång med träningen med våra 6 tips!