Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Sparkskydd

Köpguide sparkskydd till bil – skydda inredningen mot märken

Är du orolig för att dina barn ska göra fula märken på din bils inredning? Då kan ett sätesskydd till bilen vara lösningen. Med ett heltäckande sätesskydd kan dina barn göra vad helst de vill med fötterna, medan du njuter av bilfärden. I denna guide går vi igenom våra olika typer av sparkskydd, så att du kan hitta ett som passar ditt behov.

Sparkskydd för framsäte – skyddar mot sparkar

När ditt barn sitter i en barnstol och sparkar på framsätets ryggstöd kan märken uppstå. Med vårt sparkskydd för framsäte slipper du oroa dig. Det är täcker både ryggstödet och sitsen. Insidan är dessutom skumplastlaminerad för att dämpa sparkarna bättre.

Baksätesskydd för barn – heltäckande över tre säten

Är leran och smutsen för mycket för dina vanliga sparkskydd? Pröva då vårt heltäckande skydd till baksätet. Med ett mått på 135 x 120 cm kommer sparkskyddet täcka tre säten, från golvet ända upp till ryggstödets slut. Dina barn kommer behöva anstränga sig ordentligt för att komma åt en oskyddad yta att göra märken på.

Antiglidmatta – håller fast barnstolen och skyddar mot skav

Under bilfärd kan skakning och g-krafter få en bilbarnstol att glida på sätet, vilket kan ge fula märken. En antiglidmatta håller fast bilbarnstolen och skyddar mot märken. Bättre för sätet – bättre för barnet.

Litet sparkskydd – lätta att ta på och av

En del bilägare tycker att sparkskydd i bilen inte är estetiskt tilltalande. Om du är en av dem kommer du uppskatta vårt lilla sparkskydd. Du hänger sparkskyddet runt nackstödet på den stol vars baksida du vill skydda. Funktionen gör att sparkskyddet enkelt kan hängas på och av. På så vis slipper du ha bilen full av sparkskydd när barnen inte åker med. Sparkskyddet är vattentätt och har en yta av den tåliga platsen PVC. Du kan välja mellan två varianter, svart eller genomskinlig.

Vanliga frågor om sparkskydd

Vad är sparkskydd?

Sparkskydd är ett skydd som hindrar ditt barn från att göra märken på inredningen när det sitter i bilden. De är vanligtvis anpassade för en specifik del av inredningen, till exempel framsäte eller baksäte.

Hur monterar man ett sparkskydd?

Våra sparkskydd monteras på olika sätt. En del modeller hänger du över nackstödet. Andra trär du över sätet.