Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Kärror

Köpguide kärror – för transporter och lyft

En kärra avlastar ryggen och låter dig flytta tunga föremål med ergonomiskt hållning. En del kärror är perfekta till att transportera marksten när du jobbar i trädgården. Andra kärror låter dig lyfta upp tunga gods för trappor, tack vare dess smarta konstruktion. Hos hos kan du hitta allt från säckkärra, lastkärra, bagagekärra, paketkärra och flyttvagn till hydrauliska handtruck.

Magasinkärra – en given samarbetspartner i flera sammanhang

Den klassiska konstruktionen är en given samarbetspartner, vare sig du ska lasta in möbler i flyttbilen eller matvaror i en livsmedelsbutik. Behöver du en magasinskärra som tar lite plats? Vår hopfällbara transportkärra låter dig fälla in både handtaget och lastplattan. På så sätt tar den mycket mindre plats vid förvaring.

Handtruck – låter dig lyfta mycket tunga pallar

En handtruck som också kallas pallkärra, består av två parallella gafflar på hjul tillhörande ett draghandtag. Du skjuter in handtrucken under pallen och låter den hydraliska anordningen lyfta upp pallen. Vår handtruck är smidig att manövrera och låter dig flytta pallar upp till 2500 kg.

Vanliga frågor om kärror

Vad är en kärra?

En kärra är en enklare typ av vagn som vanligtvis bara har en hjulaxel. Ett annat kännetecken är att en kärra saknar egen framdrivningsanordning.

Hur mycket vikt klarar en kärra?

Vår magasinkärra klarar en vikt på 200 kg. Maxvikten skiljer sig stort mellan våra kärror så vi rekommenderar dig att läsa mer om respektive kärra.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.