Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Duschar

Köpguide duschar ‒ ge ditt badrum nytt liv

Har du precis renoverat badrummet eller tycker du att det skulle må bra av en förändring? Ibland räcker det med att byta dusch för att liva upp badrummet. Varför inte byta ut duschmunstycket, slangen eller hela duschanordningen? Att ge duschen en ny look har aldrig varit enklare.

Två typer av duschmunstycken

På den svenska marknaden finns det framförallt två olika duschtyper – takduschar och handduschar. En takdusch monteras nära taket och har en stor och bred sil som låter vattnet strilar ner. Det skapar en lyxig duschupplevelse som påminner om att stå i regnet.

Ett klassiskt duschhandtag är mer flexibelt och ger en härlig duschupplevelse för både stora och små. Vill du lyxa till det lite extra kan du med fördel välja ett duschhandtag med massagestråle.

Duschslangar i olika utföranden

Ytterligare ett sätt att förnya duschen på är att byta duschslang. Dessa finns precis som övriga duschatteraljer i flera olika stilar och material. För att säkerställa att du väljer rätt slang rekommenderar vi att du redan innan du besöker varuhuset tagit reda på vilken storlek kopplingen ska ha.

Vanliga frågor om duschar

Hur kan man spara vatten när man duschar?

Du kan enkelt spara vatten genom att duscha kortare perioder, stänga av duschen när du tvålar in dig och investera i ett duschmunstycke med sparfunktion.

Hur byter man dusch?

Stäng av vattnet och koppla loss det gamla duschmunstycket och slangen. Montera sedan de nya komponenterna.

Vad kostar en dusch?

På Biltema hittar du duschkomponenter från 49,90 kronor.