5 snygga julkalendrar du kan göra själv

5 snygga julkalendrar du kan göra själv

Tiden fram till jul är tid för julförberedelser och mys. En av dessa trevliga förberedelser är att göra egna julkalendrar. Det kan snabbt kännas övermäktigt när man ska komma på 24 julklappar till den första december. Men du kan vara lugn, vi hjälper dig med inspirationen!

Det bästa är att hålla det enkelt, och det behöver heller inte bli dyrt. Biltema har 19 000 artiklar och något för både stora och små, oavsett om dina nära och kära föredrar verktyg, leksaker eller träningskläder.

Det första vi ska göra är att plocka fram allt vi behöver till julkalendern. Vi snackar julklappspapper, presentband, sax och det vi behöver för att slå in paketen. Det viktigaste är att man lägger ner lite arbete och kärlek i kalendern.

65794

Barnkalendern

Det krävs inte mycket för att göra en fin och stilren barnkalender som lyfter julstämningen. Här kan du välja att kombinera produkter som du tror att barnet kommer att gilla. Det kan t.ex. vara plastdjur, Furries eller leksaksbilar till ett pris som du kommer att älska.
Den goda nyheten är att du får mycket för pengarna, samtidigt som barnen kan leka och ha kul i timmar.

Vårt fulla sortiment av leksaker

Verktygskalendern

Biltema är ett eldorado för dem som gillar verktyg eller prylar. Verktygskalendern gör du enkelt genom att köpa en verktygssats som du kan plocka lösa delar från. Du kan också lägga ner mindre tillbehör till maskiner och verktyg. Försök ta reda på vad mottagaren faktiskt behöver och önskar sig.

Här hittar du alla våra verktyg

Bilvårdskalendern

Bilvårdskalendern går i klassisk Biltema-stil. Här kan du fylla paketen med allt från fälgborstar till lädervårdskit och rattöverdrag. Fyll julkalendern med klappar som passar bilentusiasten väl. Kika i sortimentet och hitta de produkter som du tycker är naturliga att ha med i en bilvårdskalender.

Kolla in vårt breda sortiment inom bilvård

Träningskalendern

Även om julen ofta förknippas med god mat och dryck har vi många produkter som passar i en kalender för den aktive. Vi tänker allt från strumpor, reflexer och träningsunderkläder till fiskeglasögon och spinnarset.
Reflexer är viktigt när dagarna blir kortare. Samtidigt är det något man ofta glömmer att tänka på att köpa när man står i butiken. Träningsunderkläderna är värda att testa, och kanske upptäcker du ett helt nytt och behagligt sätt att träna på i dessa? Testa och försök att göra bra presentkombinationer i träningskalendern. Möjligheterna är många när du skapar en paketkalender för den aktive med produkter från vårt breda sortiment. 

Hitta julklappar i vårt träningssortiment

Familj- och hundkalendern

Det är kul att göra saker tillsammans. Med familjekalendern får alla några personliga paket och gemensamma paket, fyllda med saker man kan göra tillsammans. Ett av paketen kan vara utomhusbelysning/ljusslingor, eftersom hela familjen kan gå ut och pynta med ljus tillsammans. Eller kanske något roligt sällskapsspel?

Här kan du till och med välja att inkludera de fyrbenta familjemedlemmarna och lägga till hundgodis eller t.ex. en blinkande reflex. Ett paket med tuggpinnar är det enklaste. Om man delar upp pinnarna kan de räcka hela december. Hur som helst är det värt att lägga till lite från sortimentet för husdjur och se om man kan kombinera några små presenter här också.

Julkalendergåvorna kan exempelvis läggas i en flätad korg. Den kan stå på köksbordet och inspirera till en liten kalendersamling varje dag. Alternativt kan paketen hängas upp på en interiörstege eller i ett armeringsnät. Om du dekorerar med lite ljus blir den extra mysig.

Relaterade artiklar

Gör din egen julkalender

Gör din egen julkalender

Vi guidar dig i hur du själv kan skapa en snygg julkalender med paket till någon i familjen.

Julklapparna till den händige

Julklapparna till den händige

Se till att en julklapp från Biltema gör den händige glad. Hos oss hittar du allt inom verktyg

5 steg till en snygg julbelysning

5 steg till en snygg julbelysning

Dekorera trädgården med utomhusbelysning - det skapar en garanterad julkänsla!