Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Träning

Köpguide träning – välj rätt träningsredskap för hemmabruk


När du ska köpa träningsutrustning kan det löna sig att tänka till och jämföra innan köpet görs. Gymredskap kan ofta vara ganska kostsamma men så behöver inte nödvändigtvis vara fallet. Hos Biltema hittar du bra och billiga träningsredskap för hemmet. Och när du kan utföra din träning hemma sparar du såväl tid som pengar i form av kostnader drivmedel och medlemskap på gym.

Enkla och billiga träningsredskap för träning hemma


När det kommer till träningsredskap finns det mängder av varumärken och produkter att välja mellan. Så var ska man egentligen börja titta efter enkla och billiga träningsredskap för effektiv träning hemma? Och vilken slags träningsutrustning behöver man köpa till hemmagymmet?

Faktum är att det inte finns några regler eller ramar att förhålla sig till – du kan fritt välja bland de träningsredskap som tillhandahålls och skapa ditt alldeles egna, personliga hemmagym. Fördelen med detta är att du själv kan kombinera träningsutrustning utifrån dina personliga preferenser och förutsättningar.

Biltema har träningsgrejer av alla de slag för utövare av olika sorters träning hemma. Vi har ett brett urval av träningsutrustning som innefattar såväl gymredskap som enklare träningsredskap. Det gör att du enkelt kan börja smått med att köpa gymutrustning och så sakteliga bygga upp ditt hemmagym allteftersom.

Detta är bara några exempel på de bra och billiga träningsredskap som du hittar hos oss:

 • Träningsredskap för balans och koordination
 • Yogamattor
 • Träningshjul
 • Stepbrädor
 • Boxningssäckar
 • Hopprep
 • Hantelset och skivstångsset
 • Träningsbänkar


Därför bör du köpa gymutrustning eller annan träningsutrustning


Fördelarna med att sätta ihop ett gym för hemmaträning med olika redskap är flera:

 • Det är enklare att konsekvent få in sin träning hemma än på ett kommersiellt gym.
 • Du sparar tid och slipper stå i kö i väntan på att få tillgång till upptagen träningsutrustning.
 • Du har friheten att träna när och hur du vill.

FAQ Träning

Vad kostar träningsredskap?

Priset på redskap för träning varierar kraftigt beroende på vad du är ute efter. Men det finns många bra och billiga träningsredskap som gör jobbet utan att nödvändigtvis kosta skjortan.

Vilken träningsutrustning ska man ha i hemmagymmet?

Det beror helt och hållet på vilken sorts träning du vill ägna dig åt och vilka ambitioner du har. Vissa nöjer sig med ett hopprep och några träningsband medan andra införskaffar ett komplett hemmagym med träningsbänk och skivstångsset.

Varför ska man träna med träningsredskap?

Du kan utföra grundläggande styrketräning med enbart din kroppsvikt som redskap. Men för mer seriös träning är det en stor fördel att ha tillgång till enklare eller mer avancerad träningsutrustning.