Våra bästa tips för en julpyntad lägenhet

Tiden fram till jul kan vara nog så stressig, men det är viktigt att njuta lite extra. Så kryp in under filten med en varm kopp choklad eller glögg medan du njuter av att blicka ut över det julpyntade huset eller lägenheten.

Hos oss hittar du allt du behöver för julpyntningen samlat på ett och samma ställe. Våra vackra adventsstjärnor lyser upp fönstren och skapar omedelbart julstämning, men de kan även användas som dekorativa inslag på en vägg, utan belysning. Tillsammans med en julpyntad gran, dekorativa tomtar och varma filtar skapar du en riktigt varm och mysig julstämning.

68680

Julpynta vardagsrummet

Det är trevligt att komplettera alla glittrande julgranskulor, adventsstjärnor och tomtar med kvistar, gran och kottar för att skapa en naturlig och varm julstämning. 

Om du gillar guld och glitter kan du applicera lim på kottarna och täcka dem med glitter, och kvistarna kan dekoreras med julkulor. Eventuellt kan de sprayas med hobbylack eller effektspray.

Julkulor kan användas till mer än att bara hängas upp i julgranen. Häng upp olika typer av julkulor i fiskelina eller dekorativa band i fönstret eller lägg olika julkulor i ett stort fat eller en glasvas.

68684

Julklappar och inslagning

Hos oss hittar du årets julklappar till hela familjen.

Vår populära träkök och våra andra, söta träleksaker är hållbara och tidlösa och kan gå i arv mellan syskon. Vi har också ett stort sortiment av hobbyartiklar för barn som gillar att pyssla. 

I våra varuhus hittar du ett stort urval av julklappar, oavsett om det är mamma som behöver ett nytt verktygsset, morfar eller farfar som önskar sig en praktisk väderstation eller sonen som behöver ett nytt gamingtangentbord.

VI har naturligtvis allt du behöver för att slå in julklapparna. Presentpapper, presentband, rosetter och till/från-etiketter hittar du hos oss.

Var gärna lite extra kreativ med inslagningen om du har gott om tid. 
Slå in julklappen i kraftpapper och använd pepparkakor för att dekorera paketen, tillsammans med en grankvist och jutetråd för en julklapp som sticker ut.

68688

Traditionellt julbak

Doften av julbak bidrar till att höja julstämningen rejält. Inte minst är det en mysig aktivitet tillsammans med barnen. Hos oss hittar du allt du behöver i form av köksredskap. Från träskedar och bakskålar till köksapparater. 

Värm eller gör egen glögg för en extra härlig doft i rummet i advent. Vi har kastrullerna och grytorna du kan behöva för att värma juldrycker med smaker som anis, nejlika, pomerans och kanel.

Julstädningen är viktig att komma ihåg. Hos oss hittar du trasor, hinkar, rengöringsmedel och dammvippor. Våra favoriter är våra magiska fläckborttagningssvampar, spraymopp och automatisk tvålpump. 

Julevasken er viktig å huske på, hos oss finner du det meste av kluter, bøtter, rengjøringsmidler og støvkoster. Våre favoritter er våre magiske flekkfjerningssvamper, spraymopp og automatisk såpepumpe. 

68692

Julstämning på balkongen

Har du en balkong, terrass eller trädgård är det väldigt mysigt att julpynta även ute.

Använd ljusslingor eller girlander och surra runt balkongräcket, eller ställ ut plastgranar utomhus. Tomtar och lyktor med antingen LED-lampor eller levande ljus skapar också fin julstämning.

För en konsekvent stil är det trevligt att välja två eller tre färger som kan vara ett återkommande inslag i juldekorationerna. En färg kan med fördel användas i flera nyanser och ton-i-ton ligger helt rätt i tiden. 
Ta gärna med varma textilier som filtar och fårskinn ut så att du kan njuta av julstämningen utomhus och ha gärna några extra filtar till gästerna i en fin korg. 

Relaterade artiklar

Ljus, ljus strålande ljus

Ljus, ljus strålande ljus

Låt dig inspireras för hur du kan pynta hemmet med stämningsfull julbelysning.

Köp en konstgran!

Köp en konstgran!

Det finns många fördelar med en konstgran - vi gör valet lätt för dig!

5 snygga julkalendrar du kan göra själv

5 snygga julkalendrar du kan göra själv

Gör din egen julkalender och fyll den med roliga julklappar. Vi ger dig inspiration till 5 snygga julkalendrar, som du enkelt gör själv.