Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Allt du behöver i campinghushållet

Köpguide campinghushåll – köp hushållsprodukter för camping

Campinghushåll är en produktkategori som innehåller hushållsprodukter för camping. Även när du campar har du ett hushåll som behöver fungera på ett bra sätt. Nedan belyser vi några av dessa produkter.

Användbara hushållsprodukter till ditt campinghushåll

Flera hushållsprodukter kan vara väldigt användbara i ett campinghushåll. Detta är några exempel på sådana:

  • Torkvindor och torkställningar. När du campar kan du vilja kunna hänga ut din tvätt. Detta kan du enkelt göra med hjälp av en torkvinda eller en torkställning.
  • Kokplattor. I Biltemas varuhus hittar du kokplattor till ditt campinghushåll. Välj mellan en kokplatta med en platta eller en med två plattor.
  • Skärbrädor. När du vill kunna hacka eller skära behöver du hushållsprodukter som gör detta enkelt för dig. En böjbar skärbräda är därför perfekt att ha i campinghushållet!

Vanliga frågor om campinghushåll

Vad menas med campinghushåll?

Det avser hushållprodukter som är särskilt tillverkade för kök och hushåll vid camping. Dessa är ofta tillverkade i tåliga material och ihopfällbara eller böjbara för att spara plats.

Vilka hushållsprodukter är bra att ha i campinghushållet?

Kokplattor, skärbrädor och stormtändare är hushållsprodukter som kan vara bra att ha i ett campinghushåll.