Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Husvagnsmöbler

Köpguide husvagnsmöbler – köp rätt möbler till din husvagn

När det kommer till tillbehör till husvagnen står möbler högt upp på agendan. Det finns inga rätt eller fler när du köper husvagnsmöbler utan dina behov bör styra köpet.Behöver du lite inspiration inför ditt val? Då har du kommit helt rätt!

Praktiska husvagnsmöbler gör dina resor mer bekväma

Vissa husvagnar är små och mysiga medan andra är mer rymliga. Men oavsett storleken på din husvagn finns det en tjusning med att kunna sitta ute och njuta av vädret. Det är framför allt trevligare att umgås med familj och vänner under bar himmel. För att kunna göra detta behöver du dock en uppsättning husvagnsmöbler att ställa ut där du har slagit läger.

Precis som andra husvagnstillbehör bör de möbler som du förvarar i husvagnen vara praktiska. De bör vara enkla att förvara och inte ta upp alltför mycket utrymme i din husvagn. Men de bör samtidigt erbjuda en hög nivå av bekvämlighet. Du köper trots allt husvagnsmöbler för att bekvämt kunna sitta och umgås med dina nära och kära på husvagnssemestern.

Hopfällbara husvagnsmöbler är väldigt praktiska

Husvagnsmöbler som går att fälla ihop är särskilt praktiskt att ha med sig. Två exempel på sådana är hopfällbara campingstolar och campingbord. Dessa tar minimalt med plats när du förvarar dem i husvagnen och kan enkelt fällas upp vid behov. Just stolar och bord är också två av de viktigaste möblerna att ha tillgång till när du är ute på husvagnssemester.

En annan sak som du bör ta hänsyn till är hur skrymmande möblerna är. Kompakta husvagnsmöbler är ofta att föredra framför större sådana. Det kan till exempel röra sig om en kompakt stol som kan skjutas in under bordet när den inte används. Och även om du säkert har stor nytta av ett bord kan det finnas skäl att välja ett mindre sådant som tar mindre plats.

Även möblernas vikt är en viktig faktor. Du vill inte släpa runt på tunga möbler och därför har husvagnsmöbler ofta en förhållandevis låg vikt.

Vanliga frågor om husvagnsmöbler

Vad är husvagnsmöbler?

Några exempel på husvagnsmöbler är: fotpall, campingstol och picknickbord.

Vilka husvagnsmöbler ska man ha?

Du bör välja möbler till din husvagn utifrån dina behov och preferenser.