Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Uppblåsbara barnpooler

Köpguide barnpooler – svalkande bad för de allra minsta

Det finns få saker som är lika roligt som att leka och plaska i svalkande vatten en varm sommardag. Om du inte har tillgång till en sjö eller vik kan en av våra många uppblåsbara barnpooler göra susen. Eftersom utbudet är stort kan det vara svårt att hitta rätt, men misströsta inte. Här hjälper vi dig att hitta en barnpool som passar dig och ditt barn.

Välj en barnpool i rätt storlek och med rätt djup

Det finns framförallt två nyckelfaktorer som kan vara bra att ta i beaktning när du väljer en barn- eller babypool till ditt barn – storlek och djup.

  • Storlek – hur stor barnpool du ska köpa beror på barnets ålder, hur många barn som ska befinna sig i den samtidigt och hur mycket utrymme du har för poolen. Biltemas barnpooler kan med fördel placeras i såväl trädgården som på altanen eller gårdsplanen.
  • Djup – hur djup barnpoolen ska vara beror helt och hållet på barnets ålder. För små barn räcker det med ett vattendjup på ungefär 10-20 centimeter, medan större småbarn barn kan bada i en barnpool där vattnet står dem upp till knäna eller midjan.

Biltemas barnpooler

I vårt sortiment hittar du uppblåsbara barnpooler i olika storlekar, färger och former, som alla är mjuka och lätta att förvara och förflytta. Våra babypooler passar de allra minsta barnen i åldrarna 0-1 år. Våra lite större barnpooler passar däremot perfekt för småbarn från 2 år eftersom de ofta behöver lite mer utrymme att leka och plaska på. Glöm inte att hålla barnet under uppsikt när hen befinner sig i eller omkring barnpoolen!

Pssst, barnpoolen kan användas även under vintern

När sommaren är över och det inte längre är badväder kan du flytta in barnpoolen i badrummet och låta barnet plaska omkring. Du kan även placera den i barnets rum och byta ut vattnet mot en säck lekbollar. Då får barnet ett alldeles eget bollhav att hoppa omkring i.

Vanliga frågor om barnpooler

Hur stor barnpool ska man ha?

Det beror på barnets ålder, hur många barn som ska få plats och hur stort utrymme du har att placera poolen på.

Hur ofta ska man byta vatten i en barnpool?

Om du inte använder poolvårdsprodukter som rengör vattnet bör du byta ut det dagligen.