Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Bra att ha i poolen

Köpguide pooltillbehör – praktiska tillbehör till poolen

Det är lätt hänt att underhållet av poolen tar bort en del av nöjet. Det kan ibland kännas som ett heltidsjobb att hålla poolvattnet rent och fint. Därför är det viktigt att du använder rätt pooltillbehör för att underlätta för dig. Här tipsar vi om praktiska tillbehör till poolen som gör ditt poolägande lite enklare! 

Så väljer du rätt pooltillbehör till din pool

Har du en pool eller har du kanske bestämt dig för att köpa en sådan? Då behöver du även lite olika tillbehör för att underlätta poolägandet. Utbudet är dock stort och det kan därför vara svårt att välja rätt pooltillbehör. Genom att nedan informera om de olika sorternas produkter hoppas vi dock kunna förenkla ditt val.

Det finns många praktiska tillbehör till poolen att välja mellan. Poolvärmare, sandfilterpump och poolstege är några exempel. Det finns dock många ytterligare pooltillbehör som Biltema tillhandahåller. Poolskydd, poolöverdrag och pooltermometer är några andra. Denna produktkategori innefattar alltså allt från litet till stort som används i poolen.

  • Vissa tillbehör hjälper dig att sköta om din pool och hålla den i gott skick. Adapterset, termometrar och reparationskit är några exempel på sådana. Hit hör även produkter som skapar vattencirkulation i poolen och håller borta smuts och skräp.
  • Andra pooltillbehör ökar säkerheten kring poolen, till exempel genom att täcka över den när den inte används. Ett poolöverdrag är ett utmärkt exempel på ett sådant tillbehör. Ett annat exempel är en stege till poolen. För som ansvarsfull poolägare behöver du se till så att poolen är säker att använda. Den bör även vara trygg att vistas kring. Ditt poolområde ska nämligen vara tryggt och roligt för alla parter.
  • Ytterligare andra produkter gör det roligare eller mer bekvämt att vistas i poolen. En flytande dryckeshållare är ett utmärkt exempel på en sådan produkt. Ett annat exempel är en soldriven, flytande lampa.

Vilka tillbehör till poolen du bör köpa beror därmed på hur du vill använda den. Med rätt pooltillbehör kan du dock få ut så mycket som möjligt av din pool.

Vanliga frågor om pooltillbehör

Vad finns det för pooltillbehör?

Pooltillbehör är tillbehör till poolen som förenklar användandet av din pool.

Vilka pooltillbehör ska man ha?

Du kan till exempel vilja ha ett poolskydd, en poolstege eller en pooltermometer.