Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Inslagning

Ge bort julklappar med det där lilla extra i år. En snyggt inslagen julklapp är alltid uppskattad, även om entusiasmen och nyfikenheten ofta tar över och paketet gärna öppnas så snabbt som möjligt.
En julklapp med juligt presentpapper och snöre är dessutom en snygg dekoration under julgranen fram tills de får lov att öppnas på julafton.

Presentpapper för pyssel

Presentpapper behöver inte bara användas för att slå in julklapparna. Du kan även använda julpapper och snören för att vika egna jul- och adventsstjärnor, eller pyssla ihop juldekorationer som små tomtar att sätta upp på fönstret eller egna pappersstjärnor att hänga i julgranen.  

Skicka julklapparna med posten

Ibland kanske man inte har möjlighet att fira julafton med alla sina nära och kära och måste posta iväg julklapparna runt om i världen. Då är det viktigt att julklapparna är ordentligt inslagna, så att de inte förstörs längst resans gång. Så glöm inte att svepa något lager bubbelplast runt paketen innan du slår in den med presentpapperet.

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort

Inspiration till inslagningen

Vi ger dig tipsen för hur du skapar din alldeles egen julkalender, med små paket som öppnas hela vägen fram till julafton.

Inslagning och julkalender med Biltema