Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Jul i köket

Saffransrika lussekatter, segt knäck och glasyrtäckta pepparkakshus – bakningen hör julen till och är en stor familjefavorit. Samlas i köket för en mysig stund tillsammans och njut av de delikata julbakelserna och det söta julgodiset.
Vi har redskapen som gör att julbaket går som en dans på rosor. För det ska inte vara krångligt att baka!

Köksredskap för ett lyckat julbak

Bakning överlag kan framstå som något av en vetenskap, eftersom det gäller att vara väldigt noggrann när du mäter upp ingredienserna, så att du får exakt det mått som receptet säger. Julbaket är inget undantag, utan kräver också att du är noggrann när du mäter upp ingredienserna.
På den här sidan har vi samlat de köksredskap som kommer väl till pass när du ska julbaka. Du hittar skålar, köksmått, kavlar och massor av andra köksredskap som underlättar ditt julbak.

Hittar du inte det köksredskap du letar efter?

Kolla in vårt fulla sortiment av köksartiklar

Vet du inte exakt vad du ska ge bort i julklapp?

Köp ett uppskattat presentkort och låt dina nära och kära själva hitta julklapparna i vårt spännande sortiment. På så vis ger du alltid bort en julklapp som någon verkligen önskar sig.

Våra presentkort

Inspiration till jul i köket

Det finns så mycket gott att baka och laga i juletider. Kolla in våra baktips, låt marsipanen rullar och mandlarna brännas. Nu är det jul i köket!

Jul i köket med Biltema