Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Sopborstar och kvastar

Köpguide sopborstar – underlättar din städning

Sopborstar och kvastar gör städningen roligare. Det gör det också enklare för dig att hålla rent hemma. Många av produkterna är dessutom dekorativa så att du inte känner att du behöver gömma undan dem. Men om du vill det så går det givetvis att förvara dem utom synhåll då de är enkla att stoppa undan. Du bör därför välja en sopborste efter ditt specifika behov.

Välj rätt sopborste

Det finns en uppsjö av olika sopborstar och kvastar. För att få ut det mesta av produkten bör du välja en som passar ditt behov.

  • Sopset. Ett sopset som består av en sopskyffel och en borste på långt eller kort skaft. Det är perfekt att ha tillhands när du vill sopa upp damm eller smuts i hemmet. En sopskyffel kan du också köpa separat.
  • Olika former av borstar. Här finner du till exempel skurborstar eller borstar med olika borst. Dessa passar allt från städning inomhus till användning på husets fasader.
  • Kvasthuvuden. En kvast är utmärkt att använda för att sopa rent större och grövre områden som till exempel trädgårdsgångar och i garaget.

Vanliga frågor om sopborstar

Vad är skillnaden mellan en sopborste och en kvast?

En kvast används oftare för att sopa utomhus på gator och trottoarer. En sopborste har en annan design och används oftare för att sopa inomhus.

Vilken sopborste ska man ha?

Det beror på vad du ska använda den till.