Digitala kvitton

Digitala kvitton

Med Mitt Biltema kan du få dina kvitton digitalt. Det är enkelt att komma igång och självklart helt gratis. Tjänsten för digitala kvitton levereras av Storebox. När du har anslutit dig till Storebox och registrerat ditt betalkort så kommer du att kunna se kvitton på alla dina köp hos Biltema. Du kommer alltid att ha tillgång till dina kvitton och kan använda dessa när du behöver byta en vara eller göra en retur i något av våra varuhus. Dessutom bidrar du till en hållbar utveckling och våra globala miljömål.

Vänligen notera att vi (Storebox) idag inte stödjer betalning som sker med betalkort via Samsung Pay eller Apple Pay. Du kan alltså enbart få ett digitalt kvitto i appen vid köp med ditt fysiska betalkort (Visa/Mastercard).

Vad är Storebox?

Storebox finns för att spara dina digitala kvitton.

Kostar det något att anmäla sig till tjänsten?

Nej, det är gratis och inga tjänster hos Storebox kostar något.

Är det säkert att registrera sitt betalkort hos Storebox?

Kort-data sparas i en så kallad PCI-certifierad miljö, och har samma säkerhetsnivå som vid kortbetalningar på Internet. Det genomförs kvartalsvisa penetrations-tester samt en årlig certifiering av alla system som hanterar kort-data. Certifiering och tester genomförs av godkända externa säkerhetsföretag.

Personuppgiftspolicy

Support

support@storebox.com
+45 70152152