Bygg den coolaste lådbilen med Biltema!

Bygg den coolaste lådbilen med Biltema!

När luften blir varmare och solen tittar fram är det den perfekta tiden att ta itu med ett utomhusprojekt med barnen. En lådbil är ett nostalgiskt byggprojekt för de vuxna och en rolig aktivitet för barnen – en perfekt uppgift för hela familjen!

Vi har alla tillbehör du behöver för att göra din lådbil snyggast i stan.

Vi byggde vår egen Biltema lådbil för att inspirera till denna roliga aktivitet.
Vi använde en förköpt byggsats för en lådbil som grund för själva bilen. Sedan dekorerade vi bilen med olika element från Biltema-sortimentet för att göra den till något alldeles speciellt.

Målning, glitter och passande tutor, bilmattor och backspeglar gör projektet extra roligt! Nedan kan du se vilka produkter vi har använt i vårt sortiment för denna "pimpning" av lådbilen. Och visst blir lådbilen cool?

88601

Ordning på detaljerna - Få ordning på golvmattan, biltärningarna och vindrutan i anpassat plastglas – då är du på väg.

Bygga och anpassa lådbilen

Alla coola detaljer och produkter som du kan se på bilderna har vi listat åt dig nedan. Så att det blir enkelt för dig att hitta de varor du behöver i butiken.

Göm inte att ha kylda drycker på lager i förrådet eller carporten, då kan kreativiteten flöda lite lättare när du bygger lådbil. Det är faktiskt det perfekta projektet för att sätta din personliga prägel på ett fordon.

Steg 1 – Få ordning på ramverket

Som vi tidigare skrev så är ramverket av själva lådbilen upp till dig och vad du planerar och önskar. Du hittar olika varianter av hjulen i vårt sortiment. Möjligheterna för hur formen på din lådbil kan se ut är oändliga, det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Steg 2 - Måla

Färgvalet är också ditt. Du kan också måla lådbilen Biltema-blå eller rosa med hastighetsränder. Allt är ditt val!

Steg 3- Pimpa fordonet

 När du pimpar din lådbil så kom ihåg  att ta med alla klassiska element som  ger din bil det där lilla extra. Biltärningar, en bra växelspak, coola lampor och  sidospeglar och naturligtvis punkteringsfria hjul.  Det finns gott om inspiration att hitta på vår lådbil.

Steg 4 - Sätt av mot solnedgången

Det sista steget är provkörningen. Lägg i en växel och be någon i familen skjuta fart på lådbilen, långt ut från uppfarten och ned längst vägen. Var bara aktsam så att du inte kör i närheten av annan trafik.

Den färdiga lådbilen

Om du är händig, eller kanske har fått hjälp med bygget, så kanske slutresultatet liknar vår lådbil. Det beror såklart på vilket ramverk, färg och form du valt på din egen bil. Och de fräcka tillbehören hittar du såklart i vårt sortiment.

I videon nedan ser du resultatet av vårt lågbils-bygge.

I slutändan är det tiden du spenderar tillsammans på ett projekt  som detta, som betyder något. Du gör planer, hittar tillbehör, skruvar och  skrattar,  och  slutligen kan du glida iväg på uppfarten.

Vi hoppas att du kan använda våra idéer för ditt egna lådbils-projekt.

Lycka till!

Relaterade artiklar

Åk på bilsemester!

Åk på bilsemester!

Ge dig ut på bilsemester och upptäck landet! Men innan du ger dig ut på vägen är det viktigt att du kontrollerar bilen.

Campa med barnen - fyll minnesbanken med fina upplevelser

Campa med barnen - fyll minnesbanken med fina upplevelser

Fyll minnesbanken med fina minnen tillsammans med familjen, under campingturen.

En dag på stranden

En dag på stranden

En dag på stranden kan som vi alla vet se väldigt olika ut. Oavsett vad du tycker om att göra på stranden, har vi strandprylarna som gör dagen till en sommarsuccé.