En dag på stranden

En dag på stranden

Sand mellan tårna, saltvatten i håret och värmande sol på huden. Sandslott, bokläsning i skuggan eller glass i stora lass. Vattenkrig, fotbollsmatch eller en tupplur i solstolen.

En dag på stranden kan som vi alla vet se väldigt olika ut. Vi har väl alla varit där, kånkandes på leksaker, solstolar, parasoller, handdukar och kylväskan. Förhoppningsvis nynnandes på Tomas Ledins sommarplåga – Det blir en dag på stranden!
Oavsett vad du tycker om att göra på stranden, har vi strandprylarna som gör dagen till en sommarsuccé.

Slå dig ner i en solstol

Sand i all ära, men vi kan väl alla komma överens om att det ibland är skönt att komma bort från den en liten stund? Så slå dig ner i en skön sol- eller brassestol, och njut av solen eller kanske lite svalkande skugga?

Ett annat tips för att hålla sanden borta, så gott som det nu går, är att slå sig ner på en mysig picknikfilt eller en stor badhandduk.

Skydda er från solen

Solen blir snabbt både varm och stark, därför är det viktigt att du får chansen att svalka dig i skuggan lite. Bra solskydd kan du få på olika sätt, och vi har några bra alternativ för dig! Glöm inte att också smörja in dig med SPF när du är ute i solens starka strålar.

Parasoll

Med en parasoll kan du enkelt få skugga på stranden. Den är enkel att ta med sig och flytta under dagens gång, så att du kan skydda dig även när solen rör på sig. Tänk på att gräva ner den ordentligt i sanden, så att den står emot eventuella vindar.
Besök vårt sortiment av parasoller

Strandtält med UV-skydd, 219:-

Strandtält 

Strandtältet med UV-skydd är framförallt effektivt om du har mindre barn som behöver skydd från solen. Tältet är enkelt att både packa ihop och sätta upp, och en perfekt skuggplats på stranden.
Kolla in vårt praktiska tält med UV-skydd

 

Matsäck och dricka

Köerna ringlar sig ofta långa till strandkiosken, och att stå och trängas i en varm kö är väl det sista man vill göra på sin lediga stranddag? Så ta med dig picknik istället! Med en praktisk kylväska håller du maten och drickan kall hela dagen. Glöm heller inte att ta med dig en plastservis, så att ni har något att dricka och äta ur.

De perfekta produkterna till utflykten

62171

Lek och aktivitet på stranden

Det är inte alla som vill lägga sig på en solstol hela stranddagen, utan många av oss vill hålla igång med aktiveter och lek. Vi tipsar om några roliga och fartfyllda aktiviteter, som hela familjen kan ta del av.

Vattensport

Utsätt dig för en adrenalinkick genom att åka tube efter båten. Eller träna balansen på en SUP eller kajak. SUPen och tuberna är uppblåsbar och lätta att ta med sig överallt.
Kolla in våra produkter inom vattensport

Vattenleksaker

Att leka på stranden är det roligaste som finns, framförallt för barnen! Ta med snorkel och cyklop, dykpinnar, en badbåt eller luftmadrasser. Det garanterar en rolig och fartfylld dag på stranden, för stora som små!
Kolla in vårt roliga utbud av vattenleksaker

Sandleksaker

För de allra minsta är det alltid en framgångsfaktor att ta med sandleksaker. Med sandleksakerna kan barnen leka på stranden i timmar, och låta fantasin och leken flöda fritt.

Så, låt det bli en oförglömlig och fantastisk dag på stranden. För glöm inte, sommaren är kort!

Relaterade artiklar

 5 utrustningstips för en roligare stugsemester

5 utrustningstips för en roligare stugsemester

Vi ger dig 5 tips för en lyckad och trivsam semester i stugan!

Spendera sommaren på båten

Spendera sommaren på båten

Vi ger tipsen för en underbar sommar till havs, för hela familjen.

Snabb köpguide för att välja den perfekta poolen

Snabb köpguide för att välja den perfekta poolen

Det finns inget rätt eller fel när du väljer storlek på din pool. Vi hjälper dig hitta poolen som passar dig bäst!