Ordning och reda i drömgaraget

Ordning och reda i drömgaraget

Garaget används ofta till allt från förvaring av däck och verktyg till mekande med bilen eller hemmasnickeri. Med inrednings- och förvaringslösningar från Biltema kan du förvandla ditt garage till ett riktigt drömgarage. Har du extra gott om plats kan du även använda garaget som en plats där du får tid att koppla av.

Är du trött på röran och på dålig organisering? 

Norrmannen Hans Jørgen Andersson var en av dem som startade Gatebil 1993. Gatebil är ett norskt koncept, en fartfylld blandning av bilträff och musikfestival, där du som besökare får chans att köra din bil på en bana och träffa andra bilentusiaster.
Hans har ett brinnande bilintresse och är väldigt intresserad och kunnig inom utrustning som man kan fylla garaget med. Här delar han med sig av flera bra tips på vad du ska börja med när du vill skapa ditt drömgarage.

Ett garage kan användas till så mycket mer än bara som en plats för förvaring av bilen. Oavsett om du vill skapa ett eget gym, snickra, valla skidorna eller bara behöver en plats där du kan vara för dig själv.

Med garagemodulerna från Biltema kan du inreda garaget efter dina önskemål och behov. Väggskåp, lådmoduler och verktygsupphängning är bara några av de produkter som du hittar på Biltema.

Se vårt sortiment inom garagemoduler här

69678

Drömgaraget

Andersson på Gatebil handlar gärna på Biltema när han behöver saker till sitt garage.

– Biltema har riktigt mycket för oss som är extra intresserade av bilar och garage, bland annat många specialverktyg. Verktygen på Biltema har också upp till 10 års garanti, vilket är ett viktigt kvalitetstecken.

Verktyg på Biltema

Han vet hur hans drömgarage ser ut.

– Det viktigaste för mig är nog att det finns gott om bänkutrymme och lådor så att man kan skapa ett system. En annan praktisk sak när du arbetar i garaget är ett rullbord. Jag kan verkligen rekommendera Biltemas verktygsvagn. Den har inte bara hjul och smarta funktioner, den har också gott om plats för många smarta verktyg.

Biltemas sortimentlådor kan hängas på verktygsvagnarna för ännu mer förvaring, eller användas fristående. Exempel på annan smart garageinredning är den smarta arbetsbänken, eller garagevagnen, som förutom att den har många smarta förvaringslösningar också kan användas som arbetsbänk.

– Annars är småsaker som buntband, torkrullar, handskar, en hink att använda när du tvättar bilen och trattar ett måste i alla garage – stort som litet, säger Andersson.

Till dig som vill lägga lite extra tid och kraft på garaget är ett bra tips att skapa ett dekorativt betonggolv.

Vår epoxibaserade golvfärg är i första hand avsedd för betonggolv, men kan även användas på trägolv och fiberskivor. För en extra dekorativ effekt kan du måla golvet med golvfärg innan du strör färgflingor över den våta färgen. Avsluta med klarlack för hög slitstyrka.

Vårt sortiment av inomhusfärg

69680

Skapa ordning i garaget

Både Andersson på Gatebil och vi är eniga om att ett städat garage lägger grunden för ett bra garage.

Städa upp och sälj det som du inte använder. I våra varuhus hittar du en rad smarta förvaringslösningar som hjälper dig att hålla ordning.
Med våra förvaringslösningar är det inte bara skåp och hyllor fyllda med olika förvaringslådor med tillhörande lock som du kan skapa ordning med. Använd även taket och väggarna. Smarta väggkrokar kan användas till att hänga upp exempelvis sladdar och annan utrustning. Vi har även krokar som kan fästas i taket och vår egen cykelhängare.

69679

Fritidslya

Ibland kan det vara skönt att ha ett ställe att gå till när du vill vara för dig själv, oavsett om du vill snickra, jobba lite eller träna. Vad sägs om att bjuda in goda vänner på en kväll med fotboll och spel? Då är garaget den perfekta platsen.
Hos oss hittar du allt du behöver inom verktyg, och den smarta hyvelbänken kan användas till både snickrande och som bord för mindre spel, som våra roliga fotbollsspel eller airhockey.

Med LED-lister skapar du mysig stämning, och det smarta minikylskåpet håller drycken kall. 
Som pricken över i:et måste du så klart kunna spela bra musik, och då kan vi erbjuda ett urval av populära bluetooth-högtalare.

Relaterade artiklar

Använder du AdBlue® i din dieselbil

Använder du AdBlue® i din dieselbil

Har du en modern bil med dieselmotor? Då ska du fortsätta läsa om vår AdBlue här.

Allt du behöver för din hemmaträning

Allt du behöver för din hemmaträning

Spara pengar och sänk din träningströskel genom att träna hemma. På Biltema hittar du allt du behöver för ett bra träningspass.

Barnen flyttar hemifrån – 5 tips för renovering av hemmet

Barnen flyttar hemifrån – 5 tips för renovering av hemmet

När barnen flyttar hemifrån kan det kännas tomt. Men det är också en unik möjlighet för er att renovera och göra om hemma.