Så väljer du rätt torkarblad

Så väljer du rätt torkarblad

På Biltema säljer vi olika modeller av torkarblad. Vilka torkarblad du ska köpa beror på din bilmodell, längd på torkarbladen och vilket typ av fäste du har. Med hjälp av ditt registreringsnummer kan du söka i vår Reko-sök och på så vis få fram vilka torkarblad som passar till just din bil. Vår Reko-sök hittar du i butikens kundterminaler, på vår hemsida och i vår app.

Våra olika torkarblad

Hos oss på Biltema hittar du ett brett utbud av kvalitativa torkarblad. Tänk på att det är Torkarblad är en slitdel som ska bytas minst var tolfte månad, men helst var sjätte. Det kan vara ett bra riktmärke att byta ut dina torkarblad vid byte till vinter- och sommardäck. 

Dessa torkarblad hittar du hos oss:

Model Fit

Torkarbladen som heter MODEL FIT är modellanpassade torkarblad till framrutan. Torkarbladen säljs i 2-pack och motsvarar din bils originalblad (OE).

Köp Model Fit här

Model Fit Rear

Torkarbladen som heter MODEL FIT REAR är modellanpassade torkarblad till bakrutan. Torkarbladen motsvarar din bils originalblad (OE).

Köp Model Fit Rear här

Flatblade

FLATBLADE är ett torkarblad som, med ett unikt adaptersystem (Multi Clip Connection), motsvarar bilens originalblad (OE). Torkarbladet passar de flesta bilmodeller. Multi Clips följer med i förpackningen när du köper Flatblade torkarblad. För att underlätta monteringen av dina nya Flatblate torkarblad har vi skapat monteringsfilmer som du hittar här.

Köp Flatblade här

Rear

Torkarbladen som heter Rear är ett torkarblad för bilens bakruta som, med ett unikt adaptersystem (Multi Clip Connection), motsvarar bilens originalblad (OE). Torkarbladet passar de flesta bilmodeller. Multi Clips följer med i förpackningen när du köper Rear torkarblad.

Köp Rear här

Wipers

Wipers är klassiska, och beprövade, torkarblad med silikonbehandlat gummi (Water Repellent) och krokfäste.

Bra att tänka på för Wipers:

  • Dessa torkarblad passar torkararmar med krokfästen.
  • Adapter för pinfäste medföljer.
  • Torkarblad Wipers passar torkarfästen: A, B, K, L

Köp Wipers här

Torkarblad via Reko-söken

Med vår Reko-sök hittar du rätt torkarblad till din bil. Skriv in din bils registreringsnummer så gör vi resten!

Reko-söken för torkarblad hittar du bland annat på kategorisidan för torkarblad.

Du kan även skriva in din bils registreringsnummer i vår sökruta på hemsidan, så kommer förslag på reservdelar, och torkarblad att visas.
Besöker du våra varuhus så kan du även använda Reko-söken i våra kundterminaler.

Bra att tänka på

  • Välj torkarblad med rätt fäste och rätt längd.
  • Tänk på att moderna bilars torkarblad oftast har olika längd på förar- och passagerarsidan. Mät därför alltid bladen innan du köper dina nya torkarblad.

Relaterade artiklar

Allt du behöver veta om att byta däck på bilen

Allt du behöver veta om att byta däck på bilen

Här kommer en matnyttig guide över hur du kan gå tillväga för att själv skifta hjul på din bil.

Ta hand om ditt bilbatteri

Ta hand om ditt bilbatteri

Vi behöver alla kärlek – det gäller även batteriet i ditt fordon. Det lönar sig att ta hand om batteriet och vi berättar hur!

Vi har reservdelarna för din bil

Vi har reservdelarna för din bil

I vårt sökfält på hemsidan och i appen slår du in din bils registreringsnummer och får sedan fram ett förslag på reservdelar som kan passa din bilmodell.