Tips som skapar ordning i hemmet

Har röran tagit över där hemma och är du trött på att behöva leta efter saker varje gång du ska använda dem? Här är några praktiska lösningar för en mer ordningsam vardag!

Sortering. Terapi för vissa, ett nödvändigt ont för andra. Som tur är finns det en rad olika lösningar som gör att sortering och organisering blir smidigare och enklare.

Förvaringslådor

Vi har ett stort urval av lådor som är perfekta när du ska organisera och skapa ordning och reda. 

Införskaffa smarta förvaringslådor med lock i olika storlekar. De förvaringslådorna kan du gömma under sängen eller i garderoben, eller stapla på varandra i förrådet eller uppe på vinden. Du kan också köpa hopfällbara lådor för att spara plats när du inte använder dem. 

Förvaringslådan med viklock är också en av våra favoriter, speciellt för att förvara barnens leksaker i. Lådan är snygg och dessutom gör den det lättare för barnen att själva städa upp sina leksaker. 

Vakuumpåsar

En annan lösning som underlättar förvaringen är våra vakuumpåsar där du enkelt kan förvara kläder eller sängkläder. Med vakuumpåsarna sparar du massor av plats, samtidigt som du skyddar kläderna mot vatten, lukt, mögel, smuts och insekter. Vakuumpåsarnas dubbla dragkedjor och dubbla säkerhetsventiler gör att du enkelt stänger dem och suger ut luften ur dem med hjälp av en dammsugare.

Vill du ha en premiumvariant av vakuumpåsen? 
Kolla in vår vakuumpåse med förvaringslåda i slitstark canvas med handtag på sidorna och en invändig vakuumpåse. 

Förvaring för trädgårdsmöbler

Vår förvaringsväska för trädgårdsmöbler kan du använda till mycket mer än bara förvaring av trädgårdsmöbler. Många använder bland annat förvaringsväskan till att förvara plastgranen. 

Ordning och reda i hallen

Det kan snabbt samlas många skor ute i hallen, men som tur är går detta att organisera väldigt lätt. Många vill ha vardagsskorna framme, gärna i närheten av dörren och lättillgängliga. Lösningen på detta är ett snyggt skoställ som är perfekt för våta eller smutsiga skor. 

Skor och andra utomhusplagg som ni använder mer sällan kan du istället förvara i garderoben. Ett tips är då att införskaffa trådkorgar eller hängande förvaring med hyllplan. 
Hängande förvaring är perfekt oavsett om det används i hallen, garderoben eller ute i förrådet. Den hängande förvaringen kan fylla samma funktion som en garderob, men utan att ta lika mycket plats. 

69903

Galgar 

Att använda sig av vanliga galgar sparar också mycket plats i din förvaring. Tunna galgar gör att du får plats med fler klädesplagg, och galgar med sammetsyta gör att kläderna inte glider av galgen. 

Och kom ihåg: Med förvaringshyllor, galgar och krokar får du upp saker från govlet och i en perfekt höjd. 

Relaterade artiklar

Ordning och reda i drömgaraget

Ordning och reda i drömgaraget

Med inrednings- och förvaringslösningar från Biltema kan du förvandla ditt garage till ett riktigt drömgarage.

Barnen flyttar hemifrån – 5 tips för renovering av hemmet

Barnen flyttar hemifrån – 5 tips för renovering av hemmet

När barnen flyttar hemifrån kan det kännas tomt. Men det är också en unik möjlighet för er att renovera och göra om hemma.

Smart belysning – med ett knapptryck

Smart belysning – med ett knapptryck

Med belysningen i Biltemas Smarta hem styr du belysningen från din smartphone.