Elverktyg för hemmafixare och hantverkare

Elverktyg är mindre maskiner som antingen drivs med ett starkt batteri eller ansluts till elnätet. Hos oss hittar du utmärkta elverktyg för de flesta arbetsmoment, från små skruvdragare när du ska sätta ihop en IKEA-möbel till kraftfulla sågar för de stora byggprojekten.

När ska jag välja ett batteridrivet elverktyg?

Fördelen med ett batteridrivet elverktyg är så klart mobiliteten. Du slipper förlängningskablar och kan ta med det till sommarstugan eller båten.

Nackdelen är att batteriet måste laddas och vid långa arbetspass kan batteriet ta slut innan du är klar med uppgiften. Då kan ett nätanslutet elverktyg vara ett bättre alternativ.

Tänk på att alltid använda ett elverktyg som är avsett för arbetsuppgiften, samt också på vilken effekt du behöver för att utföra ditt arbete innan du köper ditt elverktyg.

Hur mycket pengar bör jag lägga på mitt elverktyg?

För sporadisk användning räcker det förmodligen med en av Biltemas enklare maskiner. De gör jobbet för minsta möjliga peng.

För professionell användning och de stora projekten rekommenderar vi att du väljer en PRO-modell. Då får du nämligen hög prestanda, lång drifttid och inte minst en ergonomisk utformning som dina armar och handleder kommer uppskatta vid långa arbetspass.

0 Träffar