Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Krafthylsor

På den här sidan har vi samlat vårt urval av krafthylsor. Oavsett vilken storlek det ska vara på krafthylsorna du letar efter, så har vi förmodligen krafthylsor för dina behov. Dessutom kan vi garantera hög kvalitet, oavsett vilka av våra krafthylsor du köper. Därför finns alla förutsättningar för att du ska kunna göra en bra affär.

Stort urval av korta och långa krafthylsor

Krafthylsor är mer än bara krafthylsor. De finns i många olika storlekar i lika många kvaliteter. Hos oss är kvaliteten i topp, och vi kan även skryta med att vi har ett brett utbud av både korta och långa krafthylsor.
Vi har storlekar från 1/4 till 3/8 och 3/4 – och därför vågar vi påstå att vi nog kan tillgodose dina önskemål. Vi hjälper dig att hitta rätt storlek om du skulle gå bet på detta.
Som händig hemmafixare eller hantverkare ligger det naturligtvis i ditt intresse att utföra arbetet så professionellt som möjligt. För att kunna göra detta behöver du ha de bästa verktygen för jobbet, och i det avseendet kan du därför knappast undvara krafthylsor. Just därför har vi ett stort urval av krafthylsor för slagnycklar.
Vårt utbud av krafthylsor uppdateras ständigt, så besök gärna den här kategorisidan regelbundet för det senaste sortimentet.

Köp en uppsättning krafthylsor och spara pengar

På Biltema kan du köpa krafthylsor styckvis, men du kan också köpa dem i sats. Det senare är en möjlighet som du med fördel kan dra nytta av. Det finns hursomhelst flera goda skäl att köpa krafthylsor i sats.

Vet du redan nu att du kommer att få användning för krafthylsor i olika storlekar är det självklart att köpa en sats som innehåller krafthylsor i de mest användbara storlekarna. Satserna säljs vanligtvis i formpressade plastlådor. Inte nog med att du sparar pengar på dina krafthylsor - du får även riktigt bra överblick. Dina krafthylsor levereras nämligen i en låda indelade efter storlek. Det gör att du har maximal ordning på dem.

Vilka krafthylsor ska jag välja?

Som vi har varit inne på kort tidigare är det skillnad på krafthylsor, och därför kommer inte nödvändigtvis alla krafthylsor uppfylla dina behov och önskemål.
Om du är osäker på vilka krafthylsor du ska välja, kan det vara bra att undersöka detta lite närmare. Att välja krafthylsor är mycket individuellt eftersom det beror på användningsområdet, men vi kan naturligtvis hjälpa dig att göra det svåra valet. Om du ringer eller mejlar oss och berättar om dina behov, kan vi ge dig konkreta rekommendationer på krafthylsor.
Letar du efter några speciella krafthylsor? Kolla då in vårt sortiment eller använd vår sökfunktion. Kanske kan vi uppfylla din önskan.