Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Spärrhandtag

Det är nästan omöjligt att prata om must-have-verktyg utan att nämna spärrhandtag. Spärrhandtag är en typ av nyckel som det är svårt för hantverkaren och hemmafixaren att vara utan. Har du märkt att du inte klarar dig utan spärrhandtag och är därför på jakt efter en sådan? Kolla då in vårt fantastiska utbud här på sidan. Du hittar bland annat spärrhandtag, ledhantag och T-handtag.

Köp Spärrhandtag i en mängd olika storlekar

Du har förmodligen en uppfattning om hur ett spärrhandtag ser ut, men du kanske ändå blir överraskad över hur många olika storlekar och varianter det finns när det gäller spärrhandtag. Spärrhandtag finns idag i alla tänkbara längder och tjocklekar.

Om du till exempel behöver ett spärrhandtag som gör att du kommer åt att arbeta i trånga utrymmen, är det självklara valet att köpa ett tunnt spärrhandtag med ledat huvud. Då är trånga utrymmen plötsligt inte något problem längre.

Ett spärrhandtag i en storlek utesluter så klart inte ett spärrhandtag i en annan storlek. Det är svårt att hitta en storlek som passar i alla lägen, och därför är det klokt att köpa spärrhandtag i olika storlekar. Med våra låga priser har du gott om möjligheter att samla på dig ett antal spärrhandtag utan att behöva spendera en förmögenhet på dem.

Vi säljer spärrhandtag och olika tillbehör

På den här undersidan hittar du inte bara ett brett utbud av spärrhandtag, även om det är huvudprodukten på sidan. Vi säljer även ett spännande urval av ledhandtag och multifunktionshandtag. Det är ett verktyg som du kan läsa mycket mer om genom att klicka på de aktuella produkterna.
På Biltema säljer vi även momentnycklar till konkurrenskraftiga priser. 

Momentnycklar

Därför bör spärrhandtag finnas i din verktygssamling

Det stämmer att vissa verktyg är mer oumbärliga än andra, men när det gäller spärrhandtag råder det inget tvivel; detta verktyg är verkligen oumbärligt. Utför du projekt, privat eller i professionella sammanhang där du behöver kunna lossa och dra åt muttrar och bultar, har du naturligtvis användning för spärrhandtag.

Och om du vill få glädje av dina spärrhandtag i många år, kan du med fördel köpa några som håller hög kvalitet. I nästa avsnitt kommer vi att titta lite närmare på vad du ska titta efter när du köper spärrhandtag. Kvaliteten är en viktig faktor, men det finns även andra faktorer som är värda att betona.

Välja spärrhandtag

Här på sidan säljer vi inte bara en utan flera olika spärrhandtag. Det beror på att det inte finns ett specifikt spärrhandtag som täcker alla önskemål och behov. Som hantverkare eller hemmafixare blir det då också din viktigaste uppgift att hitta ett spärrhandtag som matchar dina önskemål.

Faktorer att fokusera på när du ska välja Spärrhandtag:

  • Användarvänlighet och ergonomi
  • Spärrsystem
  • Kvalitet
  • Funktioner (t.ex. Quick Release)
  • Mått
  • Pris

Om du analyserar de olika spärrhandtagen utifrån ovannämnda faktorer, kan det aldrig bli fel. Du kan med rätta sträva efter att hitta ett spärrhandtag som har ett ergonomiskt utformat handtag, hög kvalitet och oöverträffad funktionalitet. Var också uppmärksam på spärrhandtagens mått (speciellt längden och tjockleken).
Letar du efter ett spärrhandtag i en speciell storlek men har svårt att hitta det perfekta spärrhandtaget, kontakta då oss så hjälper vi dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.