Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss! 60 år av låga priser  - Fira med oss!

Nittänger

Ska du sätta fast nitar i härdat material som plåt eller metall? Då är nittången din vän.
Den används speciellt för montering av popnitar, även kallade blindnitar, som gör att två material sitter ihop riktigt bra. Processen att fästa nitarna kräver ett speciellt verktyg, och det är här som tången kommer in i bilden.
På Biltema säljer vi olika nittänger som är en bra hjälp för dig när du utför små projekt i vardagen. Kolla runt här på sidan och få inspiration till ditt nästa köp.

Sammanfoga material av både trä och metall

Nittången är användbar när du arbetar med popnitar. Den här metoden används för att sammanfoga hårda material. De kallas också blindnitar, eftersom de är särskilt användbara när du har kommer åt en sida av materialet.
Popnitar är en oumbärlig hjälp när du till exempel ska sätta fast registreringsskylten på bilen eller reparera olika metalldelar. De gör att allt sitter ihop ordentligt.
Men hur monterar man dem? Här är nittången bra, eftersom den är konstruerad speciellt för ändamålet.

Vanlig eller kraftig kvalitet – det beror på uppgiften

På Biltema säljer vi både vanliga och kraftigare nittänger. Här är det en bra idé att ha koll på uppgiften. Hur tjocka är materialen som du ska arbeta med, och är det till exempel plast eller metall? Det har stor inverkan på hur mycket kraft tången klarar. Om du ska använda en tång i professionell kvalitet för ditt nästa byggprojekt, då har vi rätt tång för dig.

Underlättar arbetet

Vi säljer nittänger av hög kvalitet och med bra grepp, så att du får bästa möjliga förutsättningar för att arbeta. Du kan även få vridbara modeller som gör att du lättare kommer åt.
De flesta av våra nittänger levereras dessutom med ett antal nitar i olika storlekar, så att du kan sätta igång direkt.

Vi har alltid bra priser på verktyg för ditt gör det själv-projekt

Har du lagt in ett projekt i din kalendern för den närmaste tiden, och behöver du annat än nitar och tång? Besök då vår webbshop, där du hittar en mängd olika verktyg och material.
Vi har allt från svetstillbehör till slipverktyg, och vårt breda sortiment gör det enkelt för dig att komma igång snabbt med bygget av lekstugan till barnen. Har du några frågor om specifika produkter eller sortimentet?
Kontakta då vår kundservice som sitter vid telefonerna, redo att hjälpa dig.