Säker mörkerträning med reflekterande material

Säker mörkerträning med reflekterande material

När dagarna blir mörkare och kallare kan det kännas mindre motiverande att ge sig ut och träna. Kanske oroar du dig för att frysa, eller för att inte synas i mörkret. Med Yosemites mössor och vantar i reflekterande material syns du bra, oavsett vilken årstid du är ute och rör på dig.

Material som syns

Yosemites reflekterande mössor är stickade av ett garn med reflekterande trådar invävda. Våra tumvantar och handskar är fodrade och värmer gott om vintern. Samtidigt är ovansidan täckt av ett vattenavvisande material som även fungerar reflekterande.

Träna året runt

Du som har kommit igång med löpträning eller annan träning utomhus ska naturligtvis inte behöva sluta med det bara för att dagarna blir kortare och kallare. Med Yosemites reflekterande produkter håller du dig varm och synlig i ditt aktiva liv. Produkterna finns även för barn, så att även de syns bra när de är ute och rör på sig under vinterhalvåret.

Allt inom träning

Relaterade artiklar

Ge traillöpning en chans!

Ge traillöpning en chans!

Trailöpningen har många fördelar och är värd att testa. Läs mer om traillöpning här.

Hemmaträning för alla!

Hemmaträning för alla!

Kom igång med hemmaträningen! Vi har redskapen du behöver för att träna hemma. Och så tipsar vi om ett effektivt helkroppspass!

6 tips för att komma igång med träningen

6 tips för att komma igång med träningen

Kom igång med träningen med våra 6 tips!