Biltema service

När du köper en produkt hos oss som är avsedd att monteras får du den levererad i en kartong. Till dessa produkter erbjuder vi alltid monteringsservice genom tjänsten Biltema Service, så att din produkt är redo att användas så fort du kommer hem.

Monteringsservicen innefattar montering, justering och i vissa fall provkörning av din produkt. Vi tar även hand om, och återvinner allt emballage så att du slipper ta med dig det hem. Dina produkter går att montera själv, men ibland kan det vara skönt att få den monterad och klar vid köptillfället helt enkelt. Och det löser vi gärna åt dig!

Fördelar med Biltema service:

  • Din produkt är redo att användas så fort du kommer hem.
  • Vi tar hand om allt emballage.
  • Du slipper köpa nya verktyg till monteringen.
  • Vår kunniga personal justerar och provkör din produkt.
  • Garanti för att din produkt monteras korrekt.

Tillvalet med Biltema Service görs antingen i din kundvagn under köpprocessen på hemsidan, eller i kassan i våra varuhus. 

Nedan hittar du information om monteringskostnaderna för alla produkter som ingår i Biltema Service, och mer information om vad monteringsservicen innefattar för respektive produkt.

84438

Biltema Service - Håll utkik efter den blåa ”Biltema service” bubblan på produktsidorna. Den indikerar att produkten du tittar på erbjuder Biltema Service.

Vad ingår i Biltema Service?

 

Båttrailers

Monteringen för båttrailers innefattar montering av hjul, kölrulle, sidorullar, stänkskärm och kulkoppling. Vi ser även över däcktrycket för att båttrailern ska vara redo att användas direkt efter montering.

OBS!
Efter första användningen av din nya båttrailer bör du fylla på med fett i hjullagren.
Här hittar du vårt sortiment av fetter.

Pris för montering: 500 kronor.

Vårt utbud av båttrailers

 

Montering av cykel över 20”

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Vi monterar pedaler, styre och sadel. Bromsar och växlar justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ni få en säker cykeltur. Lufttryck justeras till rekommenderat däcktryck.

Pris för montering: 249 kronor.

Vårt utbud av cyklar

Montering av cykel upp till 20”

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Vi monterar pedaler, styre och sadel. Frambromsar och växlar justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ert barn får en säker cykeltur. Vi kontrollerar även lufttrycket i däcken och justerar vid behov.

Pris för montering: 149 kronor.

Vårt utbud av cyklar

Montering av trehjulingar & balanscyklar

Cykeln monteras ihop så att alla delar sitter rätt på din nya cykel. Pedaler, styre, stödhjul och sadel monteras. Frambroms justeras in och därefter kontrolleras alla skruvar och muttrar för att säkerställa att ert barn får en säker cykeltur. Vi justerar även lufttrycket i däcken.

Pris för montering: 99 kronor.

Vårt utbud av balanscyklar

Montering av cykeltillbehör

Montering av cykeltillbehör är i dagsläget ingenting som ingår i Biltema Service. Men, om du har köpt nya cykeltillbehör till din cykel och önskar få dem monterade på din nya cykel så är du välkommen att prata med personalen i ditt närmsta Biltemavaruhus.

Gräsklippare

Vi monterar din nya gräsklippare, gör justeringar och fyller på motorolja. Vi provkör även din gräsklippare för att säkerställa att du kan börja använda den direkt när du kommer hem.

Pris för montering: Från 250 kronor.

Vårt utbud av gräsklippare

Snöslungor

När du väljer Biltema Service vid köp av en snöslunga så monterar vi din snöslunga och fyller på motorolja. Vi provkör även snöslungan och justerar den vid behov.

Pris för montering: 499 kronor.

Vårt utbud snöslungor

Vedklyvar

Med Biltema Service får du din nyinköpta vedklyv monterad och klar att använda direkt. Vedklyven testkörs och fylls även på med hydraulolja av oss.

Pris för montering: 349 kronor.

Vårt utbud av vedklyvar