Fyll hemmet med tomtar – inomhus och utomhus!

Fyll hemmet med tomtar – inomhus och utomhus!

Tomten jag vill ha en riktig jul! Det går nästan inte att fira jul, eller skapa den där magiskt hemtrevliga julkänslan utan att pynta hemmet med tomtar. Och under julen är det inte bara tomtar på loftet vi vill ha. Vi vill julpynta med tomtar överallt!

Ett hem som är dekorerat med jultomtar är ett hem som snabbt fylls med en värmande och familjär julatmosfär. Stora som små, hårda som mjuka – tomtarna kommer i alla slags former och modeller. Just för att du ska kunna pynta hemmet och välkomna julen på bästa sätt.

79423

Tomtar inomhus

Låt tomtarna flytta in på riktigt, och pynta varje rum med det ju(v)ligaste vi har!

En klassiker är så klart att placera jultomtar i fönsterkarmarna, så att även förbipasserande grannar kan få sig en glims av julprydnaderna. I vårt sortiment hittar ni tomtar med utdragbara ben, vilket gör att du antingen kan placera dem i fönsterkarmarna eller på golvet. Det är populärt att låta en stående tomte välkomna gäster i hallen, eller som en prydnad bredvid barnens sängar. Många låter även den stående tomten fungera som en dekoration vid julgranen eller (på säkert avstånd) från brasan.

Våra dekorativa, lite mindre jultomtar är ett säkert kort att pynta vardagsrummet, hallen eller sovrummen med. Kanske behöver du ha en liten tomte på nattduksbordet eller på matbordet?

Eller varför inte låta barnen få välja ut sina favorittomtar och pynta sitt rum med?

Jultomtar inomhus

Tomtar utomhus

Delad julglädje är så klart dubbel glädje! Sprid ut tomtar på tomten!

Låt dina grannar få ta del av den sagolika julstämningen genom att pynta trädgården, uppfarten eller balkongen med jultomtar.
I vårt sortiment hittar du tomtar som du kan dekorera med utomhus. Hitta det perfekta stället att hänga upp din jultomte på, kanske är det på husfasaden, i något träd eller från balkongräcket?

En tomte som klättrar upp för taket, eller som gungar i trädet kan vi lova blir en riktig julfavorit för hela familjen, och för de som passerar utanför ditt hem.

Många låter även husentrén prydas av dekorativa tomtar. Ställ en liten jultomte bredvid ytterdörren, så att dina gäster eller familjemedlemmar alltid blir välkomnade hem på bästa sätt. På så vis sprider du julglädjen redan innan ni ens har hunnit igenom dörren.

Jultomtar utomhus

79431

Det är i stort sett bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan julpynta ditt hem med olika jultomtar. Eftersom du kan köpa så många olika tomtar, med varierande charm och stil, så kommer du heller aldrig tröttna på jultomtarna där hemma. För du kan aldrig få för många tomtar! Inte om du frågar oss i alla fall.

Relaterade artiklar

Vem är jultomten?

Vem är jultomten?

Vem är egentligen den mytomspunna jultomten? Sagorna är många och legenderna är olika. Vi försöker reda ut det, lite i alla fall.

Ljus, ljus strålande ljus

Ljus, ljus strålande ljus

Låt dig inspireras för hur du kan pynta hemmet med stämningsfull julbelysning.

5 tips för ett lyckat pepparkaksbygge

5 tips för ett lyckat pepparkaksbygge

Bygg dina drömmars pepparkakshus med oss. Det är inte så svårt som du kanske tror. Vi guidar dig!