Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Fotboll - världens mest populära sport

Det är inte världens mest populära sport för ingenting. Fotboll har spelats i generationer och engagerar människor världen över. Med fotbollar och fotbollsmål från vårt sortiment kan du ta del av fotbollshysterin hemma i trädgården! 
Du kan öva på skott, passningar, dribblingar eller kanske snygga målgester?

Fotboll kan ni spela hela familjen, det spelar ingen roll vilken nivå passningsspelet håller, vi vågar utlova många skratt och bra vardagsmotion ändå. 

Fotbollar  

I vårt sortiment hittar du välbalanserade och slitstarka fotbollar, som passar både för träning, match eller lek i trädgården. Våra fotbollar kan du köpa i olika storlekar och färger, för att passa båda stora som små fotbollsspelare. Med en fotboll hemma kan du öva på tricks och skott, eller utmana resten av familjen eller vännerna på en fartfylld fotbollsmatch.  

Ska du öva teknik?
Kolla in vår minifotboll i snöre! Med den kan du effektivt träna teknik utan att bollen flyger i väg. 

Plastfotbollar 

Är du nybörjare eller för liten för att spela med en hård fotboll? Då ska du köpa någon av våra plastfotbollar, som passar utmärkt till lek eller spel i trädgården, på stranden eller i parken.  Det är en perfekt fotboll att börja öva bollkontrollen och fotbollssparkarna med.  

Fotbollsmål  

För att kunna träna skott, eller spela fotbollsmatch behöver du ha ett ordentligt fotbollsmål. I vårt sortiment hittar du fotbollsmål i olika storlekar. Du kan bland annat köpa ett större fotbollsmål, som förankras i marken, men du hittar även mindre fotbollsmål som enkelt monteras eller fälls ihop för att tas med till stranden eller parken. Samtliga mål har slitstarka och väderbeständiga nät, och till det portabla fotbollsmålet medföljer väska och krokar för att kunna fästa fotbollsmålet i marken.  

3-i-1 fotbollsmål  

Har du ingen att spela fotboll med? Eller vill du öva på prickskyttet? Då ska du kolla in vårt 3-i-1 mål där en prickskytteduk och en rebounderduk följer med i paketet. Med prickskytteduken övar du upp ditt sikte och placeringssäkerhet och med reboundern kan du öva både skott och passningar, bollen kommer alltid tillbaka till dig. En perfekt fotbollskompis helt enkelt!  

Bollpump 

Glöm inte att också köpa en ordentlig bollpump. För det finns ju inget värre än att komma ut till en fotboll som inte har någon luft i sig.  

Alla våra fotbollar köpes eller levereras opumpade.  

Vanliga frågor om fotboll

Hur lång är en fotbollsmatch?  

En fotbollsmatch spelas med två halvlekar som vardera är 45 minuter långa.

Hur stor är en fotbollsplan?  

En fullstor fotbollsplan är 105x65 meter. 

Hur många byten får man göra i fotboll? 

Varje lag får byta in max 5 spelare per match.  

Hur lång är en förlängning i fotboll?  

Förlängningen i en fotbollsmatch spelas med två halvlekar som vardera är 15 minuter långa. Om matchen därefter fortfarande inte är avgjord blir det straffläggning.