Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Sport

Köpguide sport – sporta tillsammans i trädgården

Träna och sporta tillsammans i familjen! Om du letar efter kvalitativ sportutrustning för en aktiv vardag tillsammans med barnen har du kommit rätt. Oavsett om ni vill spela en livlig fotbollsmatch tillsammans i solen eller en omgång bordtennis i vardagsrummet kan du hitta det du behöver hos oss. 

Utmana familjen i olika sporter 

Att sporta och träna tillsammans i familjen är både roligt, givande och nyttigt. Vid fysisk aktivitet och sportutövande får barnen möjlighet att träna motorik och koordinationsförmåga på ett lekfullt sätt. Som förälder kan det vara svårt att hitta tiden till att träna ibland och då är det perfekt att sporta tillsammans med resten av familjen. Att träna med familjen innebär ju aktivitet och kvalitetstid i ett!    

På Biltema hittar du mängder av andra sportartiklar. Varför inte utmana kidsen i en innebandy eller basketmatch? I vårt breda sortiment hittar du såväl innebandymål och innebandybollar som basketkorgar och basketbollar. Med rätt sportprodukter finns det inget som kan stoppa er från att ha roligt tillsammans. 

Spela fotboll i trädgården 

Fotboll är en av de mest populära sporterna i Sverige och något du kan spela tillsammans med både vuxna och barn oavsett var ni befinner er. Den enda sportutrustning ni behöver är en fotboll och två fotbollsmål. Lägg till ett gäng koner, fotbollsfigurer och en rebounder och du har allt du behöver för att träna upp din bollteknik. 

Basket på uppfarten 

Spela en fartfylld basketmatch på uppfarten, eller träna kast och dribblingar tillsammans. I vårt sortiment hittar du basketkorgar och basketbollar i olika storlekar. 

Racketsporter – mångas favorit 

Oavsett om ni möts i en omgång tennis i trädgården, eller i en tät match runt pingisbordet så är racketsporter ofta en riktig familjefavorit. Hitta rackets, bollar och nät i vårt breda sortiment av racketsporter.  

Fartfylld innebandy 

Innebandy är en riktig familjefavorit att spela ute på gatan eller på innergården. Det enda man behöver är varsin innebandyklubba, en innebandyboll och två mål – sen är ni redo för en fartfylld och intensiv innebandymatch.  

Vintersport på is 

Minusgrader och fruset vatten innebär bara en sak – hockeymatch! Med eller utan skridskor, hockey är alltid en bra idé när ni ska sporta tillsammans.   

Slipa på tekniken 

Kanske vill du eller barnen förbättra tekniken inom sin favoritsport? Investera i koner, en rebounder, träningshäckar eller fotbollsfigurer – som utmanar och utvecklar tekniken, koordinationen och motoriken på ett lekfullt sätt.

Vanliga frågor om sport

Vilken sportutrustning ska man köpa?

Köp den sportutrustning som du behöver för att utföra den sport du vill utföra. Med rätt utrustning blir allt mycket roligare. 

Vad behöver man för att sporta i trädgården?

Det beror på vilken sport du är intresserad av. Hos oss hittar du sporttillbehör för fotboll, basket, innebandy, tennis, badminton och bordtennis, som du kan spela i trädgården om du vill.