Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Sport

Köpguide sport – sporta tillsammans i trädgården

Om du letar efter billig sportutrustning för en aktiv vardag tillsammans med barnen har du kommit rätt. Oavsett om ni vill spela en livlig fotbollsmatch tillsammans i solen eller en omgång bordtennis i vardagsrummet kan du hitta det du behöver hos oss.

Spela fotboll i trädgården

Fotboll är en av de mest populära sporterna i Sverige och något du kan spela tillsammans med både vuxna och barn oavsett var ni befinner er. Den enda sportutrustning ni behöver är en fotboll och två fotbollsmål. Lägg till ett gäng konor, fotbollsfigurer och en rebounder och du har allt du behöver för att träna upp din bollteknik.

Utmana familjen i olika sporter

Är fotboll inte riktigt din grej? På Biltema hittar du mängder av andra sportartiklar. Varför inte utmana kidsen i en innebandy eller basketmatch? I vårt breda sortiment hittar du såväl innebandymål och innebandybollar som basketkorgar och basketbollar. Med rätt sportprodukter finns det inget som kan stoppa er från att ha roligt tillsammans.

Vanliga frågor om sport

Vilken sportutrustning ska man köpa?

Köp den sportutrustning som du behöver för att utföra den sport du vill utföra. Med rätt utrustning blir allt mycket roligare. 

Vad behöver man för att sporta i trädgården?

Det beror på vilken sport du är intresserad av.

Hur mycket kostar sportartiklar?

På Biltema hittar du sportartiklar från runt 15 kronor.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.