Fotbollsmål

Köpguide fotbollsmål – spela fotbollsmatch i trädgården eller parken

Det finns få saker som är så viktigt som ett bra fotbollsmål när man spelar fotboll. När allt kommer omkring blir spelet både roligare och mer rättvist. Oavsett om du ska köpa ett fotbollsmål för spel i trädgården eller i parken hittar du ett fotbollsmål som passar dig i vårt sortiment.

Välj ett fotbollsmål som passar dig

Fotbollsmål kommer i alla möjliga färger, former och storlekar, men för att du ska hitta det rätta fotbollsmålet för dig och din familj finns det en del saker att ha i åtanke.

  • Storlek – för livliga fotbollsspel i trädgården och parken passar ett mindre fotbollsmål perfekt. Det är dessutom ett bra fotbollsmål för yngre barn. Har du en större trädgård kan ett av våra större fotbollsmål ta fotbollsspelet till en helt ny nivå.
  • Rammaterial – ramen består vanligtvis av metall, plast eller glasfiber. En metallram är mer robust och svårtransporterad, medan ett fotbollsmål med plastram lätt kan flyttas omkring. Glasfiberramar är mer böjbara och återfinns framförallt i våra mest portabla fotbollsmål.
  • Extra utrustning – en del fotbollsmål kommer med extra utrustning såsom prickskytteduk och rebounder som gör att du kan träna skott och träffsäkerhet på egen hand. Våra mest portabla fotbollsmål kommer med en praktisk förvaringsväska, vilket underlättar transporten.

Vanliga frågor om fotbollsmål

Hur stort är ett fotbollsmål?

Det varierar, men i vårt sortiment hittar du fotbollsmål som är mellan 110 och 300 cm breda.

Hur högt är ett fotbollsmål?

Det varierar, men i vårt sortiment hittar du fotbollsmål som är mellan 90 och 183 cm höga.

5 Träffar