Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Bevattning

Köpguide bevattning – för en grönskande trädgård och balkongodling

Drömmer du om en blomstrande trädgård? Ibland kan du behöva hjälpa naturen på traven och tillföra vatten när regnet uteblir. Oavsett om du äger en stor trädgård eller en liten balkongodling har vi rätt bevattningssystem för dig.

Bevattning för trädgård

Grönskande trädgårdar kommer i alla möjliga storlekar och former, men en sak har de gemensamt – de behöver vatten för att blomstra. Varje trädgårdsägare har sin favorit när det gäller bevattning. En del bygger avancerade bevattningssystem med vattenslangar, kopplingar och vattentunnor, medan andra föredrar vattenspridare med en bevattningstimer.

Bevattning för balkongodlingar och växthus

På balkonger och växthus dit regnet inte når kan växterna snabbt torka ut. Du kan enkelt motverka torka med bra bevattning. Precis som i större trädgårdar kan du enkelt bygga dina egna bevattningslösningar. Varför inte prova droppbevattning? Tycker du om att pyssla med dina växter eller har en mindre odling på balkongen fungerar en klassisk vattenkanna minst lika bra. Hos oss på Biltema hittar du allt du behöver inom bevattning, trädgård, plantering och odling.

Vanliga frågor om bevattning

Vad behöver jag för att bygga mitt eget bevattningssystem?

Du behöver bland annat trädgårdsslangar, slangkopplingar, munstycken och eventuellt en vattenspridare.

Hur kan man sköta bevattningen om man inte är hemma?

Det bästa är att be någon att sköta bevattningen åt dig. Du kan även investera i en bevattningstimer för trädgården och semestervattnare för mindre krukväxter.