Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Vattenkannor

Köpguide vattenkanna - för smidig bevattning

Oavsett om du sköter om en stor trädgård eller små blomkrukor är bevattningen en viktigt del av arbetet. Men ibland når inte vattenslangen fram till alla växter i trädgården och tillbringaren blir för klumpig till att vattna de nya små pelargonerna. Då kan en vattenkanna bli lösningen! Vi har snygga vattenkannor med stor volym och vattenkannor med god precision för att göra din växt -och blomskötsel smidigare.

Vattenkanna för inomhusbruk

Vi har små vattenkannor i plast som passar för både inomhus som utomhusbruk. Det tunna röret låter dig komma åt växten i den den allra minsta krukan och den lilla storleken gör vattenkannan smidig att vattna med. Beroende på vilka färger du tycker om kan du b.la. välja mellan grön, svart eller vit.

Stor vattenkanna

Har du en trädgård med många blommor och växter som behöver vattnas? Kanske når du inte fram med trädgårdsslangen? Då passar en stor vattenkanna perfekt. Biltemas stora vattenkanna i metall har en volym på 10 liter så du kan vattna många växter efter varje påfyllning. När du är färdig med trädgårdsredskapet behöver du inte gömma undan det - med sina fina former i zinkplåt (metall) blir vattenkannan en vacker prydnad att ha i trädgården.

Vanliga frågor om vattenkanna

Hur stor vattenkanna ska man ha?

En vattenkanna som rymmer 2 liter passar bra till små växter. En vattenkanna som rymmer 10 liter passar bra till törstiga växter och träd. 

Vilken typ av vattenkanna ska man ha?

Det beror på vad du har för behov. Utgå från vad du ska använda vattenkannan till och om du ska ha den inom -eller utomhus.

Finns det olika vattenkannor för inom -och utomhusbruk?

Om du ska vattna utomhus passar en vattenkanna som har rostskydd, alternativt en vattenkanna i plast.