Köp & Hämta  - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar! Biltema Appen  - 19 000 artiklar i din ficka! Mitt Biltema  - Ett roligare och enklare sätt att vara kund hos oss!

Skottkärror

Köpguide – Skottkärror

En bra skottkärra är ett oumbärligt trädgårdsredskap för dig med trädgård eller lantbruk – och något du har nytta av året om. Hos Biltema hittar du olika modeller av skottkärror till bra pris. Här kan du läsa vad som skiljer modellerna åt så att du ska hitta en skottkärra som passar dina behov.

Skottkärra för dig med lantbruk

Du som har stall eller bondgård behöver en rymlig skottkärra när du ska mocka och flytta material. Viktigt är att välja en stadig modell så att den inte tippar om vikten fördelas fel. Ett tips är att leta efter skottkärra med plastbalja, då det gör den lättare att hantera trots tung last.

Skottkärra för dig med trädgård

Om du främst ska använda skottkärran när du påtar i trädgården, beskär buskar eller förflyttar material kan en smidig och hållbar modell komma väl till pass. Utgå från utrymmet där den ska förvaras när du väljer vilken storlek du ska ha, så att den inte är i vägen när den inte används.

FAQ Köpa skottkärra

Vad kostar en skottkärra?

Priset på skottkärror varierar beroende på modell. Hos Biltema finns hållbara skottkärror i olika prisklasser.

Hur mycket rymmer en skottkärra?

Hur mycket en skottkärra rymmer avgörs av dess storlek. Beroende på modell kan den till exempel rymma 65, 90 eller 160 liter.

Hur stor skottkärra ska jag ha?

Om skottkärran ska användas för lantbruk är en större modell som rymmer 160 liter ett bra val. Du som endast ska använda skottkärran i din trädgård kommer långt med en mindre modell.