Allt till din katt

Allt till din katt

Att alltid ha någon som väntar på dig där hemma när du kliver innanför dörren är en speciell känsla. En känsla som de flesta kattägare delar. För faktum är, att en katt kan förbättra din hälsa, minska stress och bidra till så mycket lycka och närhet.

De jamar, spinner, klöser och klättrar. Och när de river ner julgranskulorna för tionde gången kanske man till och med ibland ifrågasätter varför man skaffade den? Men sen stryker de sig längst ditt ben och allt är förlåtet. Men förutom det allra viktigaste, vilket är kärlek, så är det även en del praktiska saker din katt behöver för att trivas, och vi har precis det du och din håriga kompis behöver!

64916

Kattbur

Kattburen ska uppfylla många kriterier, vissa praktiska och en del estetiska. Det är viktigt att du köper en kattbur som passar just din katt. Storleken ska vara rätt. Din katt ska kunna stå upp och vända sig om i buren, ju mer plats desto bättre. Buren ska också passa din katts vikt. När du ska ta med dig katten ut på vägen och behöver en transportbur så är det viktigt att den är robust, bekväm och lätt att bära.

Kolla in vårt sortiment av kattburar och kattluckor

Ge din katt frihet

De flesta katter älskar att vara utomhus och springa runt fritt, vilket inte alltid är lätt att ordna om man inte är hemma. Men med en praktisk och smidig kattlucka kan din katt enkelt själv bestämma när den vill gå ut och komma tillbaks igen.
Men för kattens, och din skull, glöm inte att sätta på katten ett reflekterande halsband, så att den syns när den är ute och springer i mörkret. Glöm inte heller att sätta fast en namntub på halsbandet, där du skriver ditt namn och telefonnummer.

Köp kattkorg!

Fyra rum och kök. Med öppen planlösning och utsikt över havet.

Så brukar en bostadsannons låta, för att fånga vårt intresse.

Men vad säger ni om detta? Mjuk, fluffig och helt perfekt för en skön tupplur. Varierande utsikt och möjlighet till såväl kvälls- som morgonsol. Lättstädat och nära till matställen och andra bekvämligheter.
Service dygnets alla timmar ingår, likväl mat, leksaker och kattgodis.
Visst låter det lockande och vilken katt skulle tacka nej till det? Så skäm bort din katt med en riktigt skön kattkorg eller kattkoja.

Vi har de perfekta kattbäddarna för din katt

Kattlåda

Din katt behöver givetvis också någonstans att uträtta sina behov, i en kattlåda. När du väljer kattlåda är det viktigt att du utgår från hur stor din katt är. En stor katt behöver en större kattlåda, så att det finns tillräckligt med plats i lådan för att katten ska känna sig bekväm.

Här hittar du vårt utbud av kattlådor och tillbehör

Katträd och leksaker

En aktiv och stimulerad katt är en glad katt! Ofta är katten själv hemma flera timmar om dagen, så det är viktigt att den har saker att underhålla sig med när den vill. Införskaffa ett katträd som din katt kan klättra och vila i, eller en klöspelare där katten får klösa loss. Olika typer av leksaker är också en framgångsfaktor för en lycklig katt! Testa någon av våra kattleksaker som innehåller kattmynta!

Kolla in vårt sortiment av katträd och kattleksaker

Relaterade artiklar

Min häst– i stallet med Miriam

Min häst– i stallet med Miriam

Häng med till stallet och träffa Miriam och Trulle och få reda på allt du behöver för din ridning.

Köpa hund – det här behöver du tänka på

Köpa hund – det här behöver du tänka på

Går du i tankarna att skaffa hund? I så fall finns där några saker du bör ha koll på innan du får besök av din fyrbenta familjemedlem.

Trädgårdsprojekt för hemmafixaren

Trädgårdsprojekt för hemmafixaren

Förverkliga dina trädgårdsdrömmar tillsammans med oss och alla våra produkter som gör det möjligt!