Trädgårdsprojekt för hemmafixaren

I takt med att värmen stiger och våren har anlänt är vi nog många som längtar ut i trädgården. Oavsett storlek på din trädgård så finns det många roliga och gröna projekt att ta sig ann. Så samla dina kreativa idéer och förverkliga dina trädgårdsdrömmar tillsammans med oss och alla våra produkter som gör det möjligt!

Odla och plantera

Gröna knoppar och blommor som börja tränga sig igenom jorden är några av alla fantastiska tecken på att våren är kommen, och vad passar då bättre än att själv börja plantera i trädgården? Kanske är det egenodlade tomater ni ska ha i salladen i sommar?

I artikeln nedan kan du ta del av våra bästa tips för en lyckad tomatodling.
Odla dina egna tomater

Odlingslåda

Har du inte plats för ett stort trädgårdsland? Då kan till exempel en smart odlingslåda vara lösningen på dina problem, där du kan odla även på terrassen eller balkongen.

Vi delar med oss av hur du ska odla i din odlingslåda i artikeln nedan.
Odlingslådan – ett trädgårdsland i miniatyr

Kompostera

Dessutom vill vi tipsa dig om vår guide för hur du enkelt kan starta din egen kompost i trädgården, för visst låter det lockande att bli självförsörjande på den jord och näring dina odlingar behöver? Och dessutom göra en god sak för miljön!

Så gör du för att börja kompostera

Plantera och umgås i växthuset

Investera i ett mysigt och trivsamt växthus som hela familjen kan odla och umgås i. Plantor i massor eller mysiga middagar med nära och kära, bara din fantasi sätter gränserna här.

Vi delar med oss av en enkel guide för hur du monterar vårt växthus, men även en guide för hur du kan inreda, och skapa den där WOW-känslan, i ditt växthus. 
Så monterar du Biltemas växthus
Så skapar du WOW-känsla i ditt växthus

Skapa sociala ytor med trädäck

Att skapa mötesplatser för dina nära och kära i trädgården är aldrig en dålig investering. Kanske går du i tankarna att bygga ett klimatsmart trädäck att avnjuta en varm frukost på? 

I vår guide får du reda på hur du väljer rätt skruv för just ditt byggprojekt!
Välj rätt skruv till ditt trädäck

Fler trallskruvar

Måla fasaden

Kanske drömmer du om en annan färg på fasaden? Eller behöver färgen du har fräschas upp? Det viktigaste innan du börjar med din målning är att göra ett grundligt förarbete, för en bättre hållbarhet på målningen. Men vad ska man tänka på under förarbetet? Och vilka produkter och redskap behöver du? 

I vår guide för utomhusmålningen hittar du allt du behöver för ett lyckat projekt!
6 färgstarka tips för utomhusmålningen

Lycka till! 

Relaterade artiklar

Avkopplande spa i trädgården

Avkopplande spa i trädgården

Det är viktigt att ibland varva ner och slappna av ordentligt. Gör det med ett spabad hemma i trädgården. Vi ger dig våra bästa spa-tips!

Beskär dina stenfrukter

Beskär dina stenfrukter

Beskär dina stenfrukter under JAS-perioden. Vi guidar dig!

Inred trädgården

Inred trädgården

Är det dags att göra i ordning trädgården inför säsongen? Kolla in vårt breda utbud av utemöbler som skapar din trädgårdsoas.